Gazete Vatan Logo
Magazin Türker İnanoğlu taburcu oldu!

Türker İnanoğlu taburcu oldu!

Türk sinemasında unutulmaz filmlere imza atan Erler Film’in yapımcısı Türker İnanoğlu iki hafta önce kalça kırığı ve solunum rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Türker İnanoğlu'nun hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.

Türker İnanoğlu taburcu oldu!

18 Aralık'ta bel fıtığı ameliyatı olan 86 yaşındaki Türker İnanoğlu’nda geçtiğimiz haftalarda kalça kırığı meydana gelmişti. Zaman zaman solunum rahatsızlığı da yaşayan İnanoğlu, Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.18 Aralık'ta bel fıtığı ameliyatı olan 86 yaşındaki Türker İnanoğlu’nda geçtiğimiz haftalarda kalça kırığı meydana gelmişti. Zaman zaman solunum rahatsızlığı da yaşayan İnanoğlu, Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.


Solunum rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, hastaneden taburcu edildi. 86 yaşındaki İnanoğlu, bir süre evinde istirahat edecek. İnanoğlu’nun ameliyatına bir hafta sonra yapılan kontroller sonucunda karar verilecek.