Gazete Vatan Logo

'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı!

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı keyifli bir hikayede bir araya getiren 'Ya Çok Seversen’in perşembe akşamı ekrana gelecek 3’üncü bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.

İlk iki bölümüyle hem Türkiye hem de dünyanın birçok ülkesinde sosyal medya gündemine oturan Ay Yapım’ın dizisi ‘’Ya Çok Seversen’’, perşembe günü 3’üncü bölümüyle ekrana gelecek. Hikayenin giderek açıldığı ve keyifli hale geldiği dizinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda çocuklarla zorlu bir süreçten geçen Ateş’in Leyla ile sürtüşmesi eğlenceli anların sinyalini verirken, dolandırıcılık çetesinin eve yerleşmesi Leyla’ya büyük sürpriz oluyor.

Ateş ve Bige’nin yeni tasarımları olan elbiseyle ilgili konuşmalarının üzerine Leyla’nın göz kamaştırıcı şekilde davette belirmesi ise yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.

Senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Ya Çok Seversen’ dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alırken ikiliye Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Ya Çok Seversen’in heyecan dolu 3’üncü bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de seyirci ile buluşuyor.