Gazete Vatan Logo

Müge Anlı Elazığ olayı nedir, Müge Anlı iki kuzen nerede? Kayıp Mustafa Yılmaz nerede, Nurten Yılmaz ne dedi?

Müge Anlı'da aranan Mustafa Yılmaz bulundu mu, Müge Anlı Elazığ olayı nedir? ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da bu hafta Mustafa Yılmaz olayı araştırılıyor. Elazığ'da evlenen 25 yaşındaki genç, resmi nikahın kıyılmasından 17 gün sonra ortadan kayboldu. 20 yaşındaki Nurten Nur Yılmaz, eşinin bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu. Aile üyeleri gözaltına alındı. Peki, Mustafa Yılmaz bulundu mu, nerede? Müge Anlı Elazığ olayı nedir?

Müge Anlı Elazığ olayı nedir, Müge Anlı iki kuzen nerede? Kayıp Mustafa Yılmaz nerede, Nurten Yılmaz ne dedi?

Elazığ'da yaşayan 25 yaşındaki Mustafa Yılmaz nikahından 17 gün sonra ortadan kayboldu. Eşi Nurten Yılmaz; kocasının şüpheli kaybından babası ve kuzenini sorumlu tutarak Müge Anlı’ya başvurdu. Mustafa Yılmaz bulundu mu, nerede? Müge Anlı Elazığ olayı nedir, Müge Anlı iki kuzen nerede? İşte Mustafa Yılmaz'ın son durumu…

MUSTAFA YILMAZ BULUNDU MU, MÜGE ANLI ELAZIĞ OLAYI NEDİR?

Elazığ'da evlenen 25 yaşındaki Mustafa Yılmaz, evlendikten 17 gün sonra ortadan kayboldu. Genç kadın, eşinin şüpheli kaybından babası ve kuzenini sorumlu tuttu. İddialar akıllara durgunluk veren cinstendi.

Nurten Yılmaz: "Babamın eşimi işkence ederek öldürdüğünü düşünüyorum" açıklamasıyla izleyenleri şokey etti. Ailesinin bu evliliğe onay vermediğini belirten genç kadın kocasının bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

Mustafa Yılmaz'ın kaybından bir gün sonra ise, kuzen Onur Yılmaz sırra kadem bastı. Genç kadın, eşinin kaybından sorumlu tuttuğu Onur Yılmaz'ın hem kendi kuzeni hem de kocasının kuzeni olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

"Kocamla aramızda akrabalık yok ama Onur kocamın anne tarafından kuzeni, benim ise baba tarafından kuzenim" dedi.

KAYIP MUSTAFA YILMAZ OLAYINDA SON DURUM

Olayla ilgili sıcak gelişme 2 Şubat'ta yaşandı. Kayıp damadın kayınpederi ve olayda adı geçen isimler şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Kuzen Onur Yılmaz'ın yurdışına kaçırıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.