Gazete Vatan Logo

Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?

Atatürk'ün sevdiği yemekler nelerdir, 10 Kasım Masterchef yemekleri neler? Sevilen yarışma Masterchef All Star 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayını yapacak. Yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapacak. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk bölümü…

Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?

Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler merak ediliyor. TV8 ekranlarının fenomen yarışması Masterchef All Star yeni bölümü ekranlara geliyor. Masterchef All Star 10 Kasım özel bölüm ile izleyicisini karşılayacak. 10 Kasım Cuma günü yayınlanan 145. bölümde Atatürk’ün sevdiği yemekler sayıldı. Hasan kaptanlığındaki mavi takım ile Alican kaptanlığındaki kırmızı takım Atatürk yemekleri için mücadele edecek. Mehmet, Somer ve Danilo şef 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yarışmacılardan Atatürk’ün sevdiği yemeklerdeki ürünlerle yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi. Peki, Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?

MASTERCHEF ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ YEMEKLER

Etsiz Kuru Fasulye

Pirinç Pilavı

Ispanaklı Börek

Fava

Etli Bamya Yemeği

Zeytinyağlı Enginar

"MasterChef yarışması, 10 Kasım'ı unutmadı ve özel bir yayınla Atatürk'ü Anma Günü'nü andı. Dünyaca ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya, duygusal bir atmosferde günün anlamını paylaştılar. Bu özel yayında, milyonları ekran başına kilitleyen MasterChef yarışmasında, duygusal anlar da yaşanacak. Mavi takım Hasan'ın liderliğinde, kırmızı takım ise Alican'ın liderliğinde Atatürk için yemekler hazırlayacak. Atatürk'ün favori yemeklerinden ilham alarak, yaratıcı ve özel tabaklar ortaya çıkarmak için kıyasıya mücadele edilecek. MasterChef'in 10 Kasım özel yayını, saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak.

Haberin Devamı