Gazete Vatan Logo

Kuruluş Osman sezon finali ne zaman? Kuruluş Osman bugün var mı?

Televizyonların sevilen tarihi dizilerinden Kuruluş Osman’ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Dizilerin sezon finallerinin ardından Kuruluş Osman’ın da sezon finalinin ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman finali ne zaman? Kuruluş Osman final mi yapıyor? İşte detaylar…

Kuruluş Osman sezon finali ne zaman? Kuruluş Osman bugün var mı?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Kuruluş Osman’ın sezon finali izleyenler tarafından merak ediliyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı da araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman finali ne zaman? Kuruluş Osman final mi yapıyor? İşte detaylar…

KURULUŞ OSMAN SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Kuruluş Osman dizisinin 14 Haziran Çarşamba günü ekranlara gelecek 98. bölümle sezon finali yapması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM VAR MI?

Kuruluş Osman, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. 3. sezon 97. bölümüyle yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman Bey, Moğol Komutanı Cebe ve Ramanos'un kurduğu tuzaktan, kurduğu oyunla kurtulur. Cebe'yi ele geçirirken Romanos son anda elinden kaçar. Osman Bey, Cebe'den bütün gerçeği öğrenebilecek midir?

BARKIN BEY, OSMAN BEY'İN GAZABINDAN KURTULABİLECEK Mİ?

Selvi'nin ölümüyle yıkılan Barkın'ın gözü artık hiçbir şey görmez. Herkesi gözden çıkarmıştır. Osman Bey ve Hatunlarına büyük bir tuzak kurma hazırlığındadır. Barkın Bey'in aklından geçen nedir? Yıllarca büyük hainlikler yapan Barkın Bey'in foyası ortaya çıkmıştır.

Haberin Devamı

OSMAN BEY'İN HAMLESİ NE OLACAK?

Çobanoğlu Ali Bey oğlunun yaralanma haberinden sonra küplere biner. Osman Bey'e elçisiyle haber yollar. Aktemur'u ve Turgut'u istemektedir. Osman Bey, Ali Bey'i mahcup edecek önemli bir hamlede bulunacaktır.

YENİŞEHİR KAPILARI AÇILACAK MI?

Bütün karmaşaya rağmen Osman Bey, Yenişehir fethi için hazırlıkları sürdürmektedir. Romanos, Osman Bey'in elinden kurtulup Yenişehir'e gelmiş savunma hattını güçlendirmeye çalışmaktadır. Osman Bey'in Yenişehir'deki haber ağı Romanos'un planlarını Osman Bey'e ulaştırabilecek midir? Romanos, Osman Bey'in Yenişehir'deki gizli örgütlenmesine karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır? Osman Bey ve Alpları, Yenişehir fethi için bütün hazırlıkları tamamlamıştır. Osman Bey yüzünü artık garba dönmüştür. Hedefi Yenişehir'dir. Devlet olma yolundaki en önemli kapı olan Yenişehir kapıları açılacak mıdır? Osman Bey'i, Yenişehir kapılarında neler beklemektedir?

Haberin Devamı