Gazete Vatan Logo

Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti Show Tv canlı izle

Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm ful izle! Cuma akşamları Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm bu akşam yayınlanıyor. Nursema'nın arkasında tek destekçisi olan Doğa'nın Abdullah ile diyalogu son bölüme damga vuruyor. Öte yandan Ömer, Metehan'ın flash diskinin kendine ait olduğunu iddia ediyor.

Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti Show Tv canlı izle

Kızılcık Şerbeti Show Tv canlı izlemek isteyenler bu akşam ekran başına geçiyor. Dizainin 22'inci bölümü yine heyecanlı anlara sahne oluyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 22. bölümü canlı olarak yayınlanıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 22 BÖLÜM FULL İZLE

Kızılcık Şerbeti son bölümde, Doğa Abdullah ile diyalogu dikkat çekti. Abdullah hem Doğa'ya hem de Alev'e bir çanta hediye alıyor. Pembe ise ikinci çantanın nerede olduğunu merak ediyor. 

Kızılcık Şerbeti Nursema ise yaşadıkları sonrası Umut ile olan aşkını bitiriyor. Kendisi hastanedeyken başka birisiyle olan Umut'a yol veren Nursema, Nilay'a da patlıyor.