Gazete Vatan Logo

Her sözü ile olay olan Pelin Hürman Neler Oluyor Hayatta'da konuştu!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına her sözüyle olay olan Pelin Hürman bağlandı.

Her sözü ile olay olan Pelin Hürman Neler Oluyor Hayatta'da konuştu!

Kendisini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman’ın 'Donat' videosu gündem olmuş, görüntüler günlerce konuşulmuştu. İlginç açıklamalarına “1400 cin kavmini komutlandırıyorum” sözlerini ekleyen Hürman, bir kez daha eleştirilerin odağına yerleşti.

“BENİ ELEŞTİRENLERE HODRİ MEYDAN”

Pelin Hürman kendisini “Ben işimin, ilmimin arkasındayım ve kendime çok güveniyorum, ilmim doğuştan gelme” sözleriyle savundu... “Beni eleştirenler benim ilmime ne kadar vakıfsınız? Herkese hodri meydan diyorum” sözleriyle tepkisini gösterdi. Üfürükçülüğe karşı olduğunu söyleyen Hürman, Nur Tuğba Namlı’nın “8 senedir ne işle uğraşıyorsunuz?” sorusunu “Ben büyü olaylarını engellemeye çalışıyorum, musallat olan insanları tedavi ediyorum” sözleriyle cevapladı. Hürman ayrıca çok konuşulan “Donat” videosu hakkında da konuştu. “O gün benim yaptığım iş bir kalkan koruması değildi. İnsanların üzerindeki kötü enerjiyi atmak, kendisini çaresiz hissedenlere bir farkındalık kazandırmaktı” dedi. Mesleği sorulan Hürman, “İşletme, üniversite mezunuyum” sözüyle yanıt verdi.

Haberin Devamı

“BANA GELENLER GÖNÜL RIZASI İÇİN PARA VERİYORLAR”

“Size gelen kişilerden para talep etmiyor musunuz?” sorusunun ardından Pelin Hürman “Benim mal varlığımı araştırsınlar, evim, bir iğnem bile yok. Bana gönül rızasıyla para veriyorlar, para istenmez” dedi.