Gazete Vatan Logo

Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi?

Show TV ekranlarında bugün yayınlanacak Gerzek Şaban sinemaseverle ile buluşacak. Natuk Baytan’ın Kemal Sunal ile yaptığı Gerzek Şaban’ın oyuncuları, konusu ve nerede çekildiği merak ediliyor. 1986 yapımı Gerzek Şaban oyuncuları ve konusu nedir? Gerzek Şaban nerede çekildi?

Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi?

Kemal Sunal ve Ülkü Özen'in başrollerini paylaştığı Gerzek Şaban filmi 29 Haziran Çarşamba akşamı Show TV ekranlarına gelecek. Şaban, bir mafya baronuyla görüntüsünün benzerliği sonucu karıştırılır. Peki, Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban konusu nedir, oyuncuları kimler?

GERZEK ŞABAN KONUSU

Kemal Sunal'ın birbirine benzeyen iki kişiyi, ünlü bir mafya babası (Seyfi), filmlerde figüranlık yapan saf bir delikanlıyı (Osman) canlandırdığı filmde, bu benzerlik nedeniyle birçok gülünç olay yaşanır.

Osman sevdiği kızla evlenmek isteyen saf bir figürandır. Çalıştığı filmlerin setlerinde ortalığı birbirine katmaktadır, Seyfi ise yeraltı dünyasının ünlü babasıdır. Bir gün Osman mahalledeki arkadaşlarıyla gazinoya gider, gazino sahipleri onu mafya babası Seyfi sanarak ona haraç verirler. Düşman olduğu diğer mafya babalarıyla mücadele eden Seyfi'yle, mahallesini hacizden kurtarmaya çalışan Osman'ın hayatları tesadüfen birbirine karışır.

GERZEK ŞABAN OYUNCULARI

Kemal Sunal – Osman / Seyfi

Yadigar Ejder – Kahveci Hamza

Haberin Devamı

Rıza Pekkutsal – Cemal / Rejisör

Nejat Gürçen – Hamdi

Reha Yurdakul – Mafya şefi Abbas

Muhteşem Durukan – Konyakçı

Arap Celal – Arap Celal

Ülkü Özen – Lale

GERZEK ŞABAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film büyük ölçüde Zekeriyaköy'de çekilmiştir.