Gazete Vatan Logo

Ego dizisi uyarlama mı, ne zaman başlayacak? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda?

Fox TV'nin yeni dizilerinden EGO'nun ilk fragmanı yayımlandı. Peki, EGO dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? EGO dizisi ne zaman başlayacak, uyarlama mı?

Ego dizisi uyarlama mı, ne zaman başlayacak? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda?

Pastel Film tarafından üretilen, EGO (Erkeğe Güven Olmaz) dizisi ilk fragmanıyla izleyicinin karşısına çıktı. Yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaristliğini ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün paylaştığı dizinin konusu, oyuncu kadrosu, uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Ego dizisi uyarlama mı, ne zaman başlayacak? EGO dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda?

EGO DİZİSİNİN KONUSU NE?

Erhan ile Elif birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir. Çiftin en büyük dilekleri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Çiftin yaşantısı, Erhan’ın ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalmasıyla zorlaşır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle psikolojileri alt üst olan çiftin hayatı, Erhan’ın patronu Sibel’in yaptığı teklifle tamamen değişecektir. 

EGO DİZİSİ UYARLAMA MI?

Ego dizisi herhangi bir yapımdan uyarlama değildir. Pastel Film’in orjinal senaryosudur.

EGO DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Haberin Devamı

Ego dizisinin yayın tarihi netleşmedi.

EGO DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Melisa Aslı Pamuk

Alperen Duymaz

Ahmet Kayakesen

Rüya Helin Demirbulut

Tuna Orhan

Hülya Gülşen Irmak

Derya Beşerler

Can Adalıer

Emirhan Dönmez

Naz Sayıner

Ahmet Şeninak

Erdal Küçükkömürcü