Gazete Vatan Logo

Aycan yarışmadan ayrıldı mı? Aycan Yanaç Survivor All Star’dan ayrılıyor mu? Acundan açıklama!

Aycan Yanaç Survivor Sll Star’dan ayrıldı mı? Survivor 2022 All Star Ünlüler kadrosunda yer alan Aycan Yanaç’ın, yarışmadan ayrılmak istediğini açıklamasının ardından Acun Ilıcalı, konseyde açıklamalarda bulundu. Acun, tercihi Aycan Yanaç'a bıraktıklarını söyleyerek "Aycan konusunda iyimser değilim. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Survivor'ı bırakması söz konusu. Buna kendisi karar verecek. Sakatlık olmadığı için kendisine kısa bir süre verdik. Aycan'ın ayrılma kararını açıklayabilirim" ifadelerini kullandı. Peki, Aycan Yanaç Survivor All Star’dan ayrılıyor mu?

Aycan yarışmadan ayrıldı mı? Aycan Yanaç Survivor All Star’dan ayrılıyor mu? Acundan açıklama!

Survivor All Star’dan ayrılıyor mu? TV8'de ekrana getirilen Survivor 2022 All Star Ünlüler kadrosunda yer alan Aycan Yanaç'ın bir süredir görünmemesi, Survivor All Star’dan elendi mi, neden yok? sorularını beraberinde getirmişti. Acun Ilıcalı, 30 Ocak Pazar akşamı ekrana getirilen Survivor'ın yeni bölümünde açıklamalarda bulundu. Peki, Aycan yarışmadan ayrıldı mı?

AYCAN YANAÇ SURVİVOR ALL STAR’DAN AYRILDI MI?

Ilıcalı, "Aycan için çok iyimser değilim. Aycan doktor kontrolüne alındı, herhangi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Ancak Aycan konusunda çok iyimser değilim. Net bir şekilde söylememekle birlikte ayrılması söz konusu olabilir. Herkesin bu şartları kaldırabileceğinden emin değilim. Kesin olmamakla birlikte Survivor'a veda edebilir. Kendisi buna karar verecek.

"HİÇ KİMSEYİ BURADA ZORLA TUTMUYORUZ"

Hiç kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Kendisi 'bırakacağım' derse biz de onaylarız. Aycan'ın Survivor'ı bırakması söz konusu. Sakatlık olmadığı için süre çok uzun değil çok kısa süre içinde karar vermesini istedik. Belki yarın Aycan'la ilgili ayrılma kararını size bildirmek durumunda kalabilirim" dedi.

Haberin Devamı