Gazete Vatan Logo

Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı? İşte Arif Verimli’nin Müge Anlı itirafı!

Türkiye’nin gündüz kuşağında en çok izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te 14 yıl boyunca yorumculuk yapan ünlü psikiyatrist Arif Verimli geçtiğimiz aylarda "Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım, bıraktım, gittim" açıklaması yapmıştı. Verimli bu kez katıldığı Katarsis programında Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Peki, Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı?

Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı? İşte Arif Verimli’nin Müge Anlı itirafı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl yorumculuk yapan ünlü psikiyatrist Arif Verimli bomba bir iddia ortaya attı. Ünlü psikiyatrist Arif Verimli Müge Anlı İle Tatlı Sert'ten geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde veda etmişti. Peki, Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı? İşte Arif Verimli’nin Müge Anlı itirafı…

Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, programdan neden ayrıldı?

Programda Şevki Sözen ile yaşadığı gerilim sonrası programa devam etmeme kararı alan Arif Verimli sosyal medya hesabından ara ara program hakkında açıklamalarda bulunuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Şevki Hoca'sını hiç affetmeyeceğini söyleyen Arif Verimli ayrıldığı güne dair takipçisinin yorumuna verdiği cevapta "Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım, bıraktım, gittim. Gayet de mutluyum. Yalnız bir hekim bir başka hekimi kırmışsa arar, özür diler. Zaten dönmeyeceğim bitti. Program için değil kırgınlığım. Hatta sağ olsun iyi de oldu benim için" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son olarak Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu olan Arif Verimli, Müge Anlı ile çalıştığınız için pişman mısınız?'' sorusuna “Bizim ülkemizde milyonlarca kişi bilimsel bilgiden yoksun. Ben bilgiyi vatandaşa yaymayı ve insanları kötü yargılardan sıyırmayı amaç edindim, medyayı da bu anlamda kullandım” dedi.

Verimli program hakkında ise “Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor. Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip bin kişiye izletiyorlar. Toplum o değil. Ama ben pişman değilim. Oraya, 'şu davranışı böyle yaparsak daha iyi sonuç alırız' gibi bir misyonla başladım fakat sonra ayrıldım. Onlara başarılar diliyorum'' dedi.