Gazete Vatan Logo
Magazin Tarkan ölümden döndü!

Tarkan ölümden döndü!

Ünlü sanatçı Tarkan’ın, konser için Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine giderken kaza tehlikesi atlattığı ortaya çıktı.

Tarkan’ın içinde bulunduğu cipin freni boşaldı, karşı yöne geçen araç güçlükle durduruldu. Megastar ile yanındakiler büyük panik yaşadı.

Megastar Tarkan, konser için Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine giderken büyük bir kaza atlattı. Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bu yıl 24’üncü düzenlenen Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali’nde konser vermek için Sinop Havaalanı’na uçakla gelen ünlü şarkıcı, organizatör firmanın aracına binerek Taşköprü ilçesine hareket etti. Sanatçıyı taşıyan aracın, Sinop’un Durağan ilçesi yakınlarında oldukça dar ve virajlı olan yolda ilerlerken, freninin tutmadığı fark edildi. Yolun sol şeridine geçen araç güçlükle durdurulurken, Tarkan ile yanında bulunanlar büyük panik yaşadı. Bir başka araca alınan Tarkan, konsere zamanında yetişti. Konser alanını hıncahınç dolduran hayranlarına eski ve yeni şarkılarını söyleyerek unutulmaz anlar yaşatan Tarkan’a sarımsaktan örülmüş taç ve 41 adet sarmısak demeti verildi. Başına tacı takan Tarkan, sarımsağın söylenenlerin aksine güzel bir kokusunu olduğunu, sürekli tükettiğini de belirtti.

Bodrum’da otel krizi

Tarkan, Taşköprü’den sonra Bianca Clup’ta vereceği konser için 10 kişilik ekibiyle Bodrum’a gitti. Ancak ünlü sanatçı The Marmara Otel’de kendisi için ayrılan odayı beğenmedi. Bunun üzerine Grand Yazıcı Otel’e yardımcısını göndererek yer ayırtmak istedi. Ancak otelin bütün odalarının dolu olduğunu öğrendi. Bu kriz kısa bir süre sonra Hayri Yazıcı tarafından çözüldü ve Tarkan Grand Yazıcı Otel’in kral dairesine yerleştirildi. Yanındakilere de 6 oda verildi.

Haberin Devamı