Gazete Vatan Logo
Magazin Tanem Sivar fit kalmasının sırrını paylaştı

Tanem Sivar fit kalmasının sırrını paylaştı

Kariyerine Acun Ilıcalı'nın yanında başlayan sunucu Tanem Sivar, meme kanserine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla “Hayata Yakından Bak” projesine katıldı. Fit kalmasını çocuklarına borçlu olduğunu söyleyen Sivar, açıklamalarıyla farkındalık yarattı.

Tanem Sivar fit kalmasının sırrını paylaştı

Milliyet’in haberine göre İlk kez 'Acun Firarda' programıyla kamera karşısına çıkan Tanem Sivar, 25'nci yılını kutlayan bir besin takviyesi markası için sunuculuk yapmıştı.

"GİDECEĞİM HER YERE YÜRÜYORUM"

Fit bir görüntüye sahip olan 43 yaşındaki sunucu, bunun sırrının sorulması üzerine şu cevabı vermişti:

Çok hareketli bir insanım. Hiç arabam olmadı. Bodrum’a taşındım, yine arabam yok. Gideceğim her yere yürüyorum. İki tane çocuğum var. Onların peşinde koşuyorum. Kötü beslenmemeye çalışıyorum. Yoga, pilates yapıyorum.

"AİLE GEÇMİŞİNDE MEME KANSERİ OLAN BİRİYİM"

Tanem Sivar, meme kanserine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla “Hayata Yakından Bak” projesine katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sivar, "Aile geçmişinde meme kanseri olan biriyim. Çok aşık olduğum babannemi meme kanserinden kaybetmiştim. Biz yeni jenerasyon olarak bu konuda şanslıyız, erken tanı yaptırma imkanımız var ve meme kelimesini daha rahat telafüz edebiliyoruz. Elle muayene çok önemli, kayınvalidem de yakın zamanda zor bir süreç geçirdi ama çok şükür şimdi iyi" dedi.

Haberin Devamı

"TEKLİFLER GELİYOR"

Her hafta iş için İstanbul'a geldiğini söyleyen Sivar, "Televizyonda olmak tabii ki istiyorum. Teklifler de geliyor. Değerlendiriyorum. Onun haricinde Bodrum'daki yaşamımdan inanılmaz mutluyum" dedi.

"ÇOCUKLUĞUNU YAŞASINLAR İSTEMİŞTİM"

Muhabirlerin Bodrum'a taşınma kararı ile ilgili sorularına sunucu, "İkinci hamileliğimi pandeminin ortasında yaşadım. O sırada herkes pandemiden kaçmak için Ege ve Akdeniz'de daha sakin hayatları tercih ediyordu. Benim de bu fikir çok hoşuma gitmişti ve çocuklarıma bu fırsatı sunmak istedim. Çocukluğunu yaşasınlar istemiştim. İyi ki de bu kararı vermişim. Okuldan çıktıklarında keçilerle dolaşıyorlar, balık ve yengeç tutuyorlar. Onlar da çok mutlular. Bu kararı aldığım için hiç pişman değilim ama ilkokullarını bitirdikten sonra ne olur bilemiyorum. Tekrar gelebilirim İstanbul'a" diyerek cevap verdi.

"ÇOK HEVESLİ ARKADAŞLARIM VAR"

Yakın arkadaşlarının sürekli kendisine 'Bize de bir ev bul. Biz de doğayla iç içe yaşamak istiyoruz' şeklinde söylemlerde bulunduğunu söyleyen sunucu, "Sürekli bunu söylüyorlar ama ben çok iyi biliyorum ki yapamazlar ama çok hevesli ve isteyen arkadaşlarım var" dedi.

Haberin Devamı

"OĞLUM YAPMA ETME' DİYEREK SPOR YAPIYORUM"

Fit kalmasını çocuklarına borçlu olduğunu söyleyen Sivar, "Oğlum yapma etme, oğlum dikkat et!' diyerek sabah sporunu yapıyorum. Şaka bir yana bahçemde meyve ağaçlarım var. Organik besleniyorum. Alışverişimi pazardan yapıyorum. Tabii ki yürüyüş ve spor da yapıyorum" dedi.