Tanem Sivar

Tanem Sivar

Son dakika tanem sivar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tanem sivar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tanem sivar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanem Sivar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanem sivar gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 tanem sivar haberi bulunmuştur. Tüm tanem sivar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tanem Sivar fit kalmasının sırrını paylaştı
Tanem Sivar fit kalmasının sırrını paylaştı Kariyerine Acun Ilıcalı'nın yanında başlayan sunucu Tanem Sivar, meme kanserine karşı farkındalık oluşturmak amacıyla “Hayata Yakından Bak” projesine katıldı. Fit kalmasını çocuklarına borçlu olduğunu söyleyen Sivar, açıklamalarıyla farkındalık yarattı.
6.10.2023 Magazin
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler!
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler! Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Meriç Aral, Serkan Keskin, Tanem Sivar, Tolga Akış, Melisa İnci Kurt ve Umut Kurt tekneyle komşu adayı fethetti. Yakın arkadaşlar hep birlikte tatilin tadını çıkardı.
11.08.2023 Magazin
Tanem Sivar annesinin yeni yaşını kutladı: Doğurduklarının aynısını doğurdum
Tanem Sivar annesinin yeni yaşını kutladı: Doğurduklarının aynısını doğurdum Sunucu Tanem Sivar annesi Ayşegül Özbudun'un doğum gününü Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile kutladı. Sivar,gençlik yıllarına ait fotoğraflarını paylaştı.
5.10.2022 Magazin
Hazal Kaya-Ali Atay çifti tatilde! Sosyal medyadan paylaştılar
Hazal Kaya-Ali Atay çifti tatilde! Sosyal medyadan paylaştılar Hazal Kaya ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay, oğulları Fikret Ali ve yakın arkadaşları Tanem Sivar-Edhem Dirvana ile soluğu Bozburun'da aldı. Ünlü çift, tatilden kesitleri de Instagram'dan paylaştı
25.06.2022 Magazin
Tanem Sivar müjdeyi sosyal medyadan duyurdu!
Tanem Sivar müjdeyi sosyal medyadan duyurdu! Yaklaşık üç sene önce ilk çocuğu Süleyman'ı kucağına alan Tanem Sivar ikinci kez anne oldu. Çift bebeklerine Kemal ismini verdi...
28.03.2021 Magazin
Tanem Sivar hamile!
Tanem Sivar hamile! Üç yaşında Süleyman adında bir oğulları olan Tanem Sivar-Edhem Dirvana çifti bir kez daha anne baba oluyor.
14.12.2020 Magazin
"Ruhum bu limanda kaldı"
"Ruhum bu limanda kaldı" Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bozburun Yat Limanı’nda Tanem Sivar ile eşi Edhem Dirvana’nın işlettiği sahilde kısa bir tatil yaptı.Özpirinçci, tatilden bol bol paylaşım yaptı.
17.06.2020 Magazin
Tanem Sivar: Eşimle hijyen konusunda tartıştık!
Tanem Sivar: Eşimle hijyen konusunda tartıştık! Sunucu Tanem Sivar, corona virüs salgınının ilk günlerinde eşi Edhem Dirvana ile hijyen konusunda çok tartıştıklarını söyledi.
16.04.2020 Magazin
Nikâhtan 6 ay sonra Çeşme'de düğün
Nikâhtan 6 ay sonra Çeşme'de düğün Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 25 Ocak’ta İtalya’nın Milano Başkonsolosluğunda evlendiği Ece Dağıstanlı ile dün Çeşme Alaçatı’da düğün yaptı
27.07.2019 Magazin
Burcu Biricik'ten plaj pozu
Burcu Biricik'ten plaj pozu Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile Bodrum’dan Marmaris Bozburun’a geçti
13.07.2019 Magazin
Muhteşem Süleyman
Muhteşem Süleyman Cansu Dere ile Ece Sükan önceki gün Bozburun Yacht Club’ta Tanem Sivar-Edhem Dirvana çiftiyle buluştu.
7.07.2018 Magazin
Koleksiyon tanıtımında tarzlar yarıştı
Koleksiyon tanıtımında tarzlar yarıştı Yasemin Özilhan, Ipekyol için hazırladığı yeni koleksiyonunu evinde organize ettiği bir öğle yemeğinde beğeniye sundu. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı davette şıklık yarışı vardı.
12.04.2018 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Aşk da silikon da yok!
Aşk da silikon da yok! Sıla önceki gün katıldığı ödül töreninde hakkında çıkan haberlere de cevap verdi. Sıla, “Aşk da silikon da yok” dedi.
21.03.2018 Magazin
Aşk da silikon da yok!
Aşk da silikon da yok! Sıla önceki gün katıldığı ödül töreninde hakkında çıkan haberlere de cevap verdi. Sıla, “Aşk da silikon da yok” dedi
20.03.2018 Magazin
2018’e yavru köpekle gireceğiz
2018’e yavru köpekle gireceğiz Bozburun’da köpekleri öldürülen Tanem Sivar, altı aylık bebeği Süleyman’la önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
12.12.2017 Magazin
Onlar mal değil can
Onlar mal değil can Tanem Sivar ve Ethem Dirvana çifti köpekleri Django ve Pamuk’un zehirlenerek hayatlarını kaybetmesi üzerine hukuk mücadelesine başladı. Çift, hayvanlarının mal değil can olduğunu vurguladı
22.11.2017 Magazin
Sunucu Tanem Sivar'ın köpeklerini zehirleyen şüpheli tutuklandı
Sunucu Tanem Sivar'ın köpeklerini zehirleyen şüpheli tutuklandı Marmaris'te sunucu Tanem Sivar Dirvana ve eşi Edhem Dirvana'nın iki köpeğini zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen komşuları K.Ü. (52), tutuklandı.
22.11.2017 Yaşam
Tanem Sivar kimdir?
Tanem Sivar kimdir? Tanem Sivar kimdir? kimdir sorusu gündemde araştırılıyor. Komşularının köpeklerini zehirlediği iddiasıyla gündeme gelen Tanem Sivar'ın hayatı merak edilir oldu. İşte Edhem Dirvaa ile evli olan Tanem Sivar'ın kim olduğuna dair bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Böyle komşu olmaz olsun!
Böyle komşu olmaz olsun! Marmaris’te sunucu Tanem Sivar’ın iki köpeğini zehirleyen komşusunun, bu kez de çifte av tüfeğiyle ateş açtığı görüntüler ortaya çıktı...
14.11.2017 Yaşam
Çılgına döndü eşime ateş etti!
Çılgına döndü eşime ateş etti! Tanem Sivar, köpekleri Django ve Pamuk’u zehirlediğini iddia ettikleri komşuları tarafından eşine ateş açıldığını anlattı: “Eşime tüfek ile ateş etti. Çok endişeliyim”
13.11.2017 Magazin
Hayallerimi çaldılar!
Hayallerimi çaldılar! Tanem Sivar ile eşi Edhem Dirvana’nın köpekleri Django ve Pamuk, katledildi. Sivar acısını, “Oğlum Süleyman’ı onlarla birlikte büyütecektik. Bu kişi Django ve Pamuk’u öldürmekle kalmadı, hayallerimi çaldı” sözleriyle paylaştı.
10.11.2017 Magazin
Tanem Sivar'ın acı günü! Zehirlediler...
Tanem Sivar'ın acı günü! Zehirlediler... Tanem Sivar ve oyuncu eşi Edhem Dirvana'nın Django ve Pamuk adlı köpekleri, Marmaris'te kimliği bilinmeyen bir şahıs tarafından zehirlendi.
10.11.2017 Magazin
Süleyman'ı kucağına aldı!
Süleyman'ı kucağına aldı! Milli yelkenci eşi Edhem Dirvana ile minik oğulları Süleyman'ı geçtiğimiz hafta kucağına alan Tanem Sivar'dan mesaj var.
31.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tanem Sivar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanem sivar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.