Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte Survivor'da elenen o isim...

Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte Survivor'da elenen o isim...

TV8 ekranında yayınlanan Survivor 2016'da dün akşam yayınlanan son bölümde eleme heyecanı yaşandı! Elemeye kalan Nagihan ve İbrahim arasında yaşanan SMS oylamasında adaya veda eden isim İbrahim Giydirir oldu. Survivor 2016 hakkında merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde...

Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte Survivor'da elenen o isim...

TV8 ekranında yayınlanan Survivor 2016'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor'da bu hafta kim elendi? sorusu yanıtını buldu. Nefes kesen SMS oylamasında adaya veda eden İsim Nagihan Karadere ve İbrahim Giydirir arasından seçildi. Survivor'da adaya veda eden isim İbrahim oldu. İşte Survivor hakkında merak edilen tüm detaylar...

Survivor’da bu hafta yapılan dokunulmazlık yarışmalarını kaybeden iki takımdan birer kişi elemeye kaldı. Büyük finale bir adım kala Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir ve Ünlüler takımından Nagihan Karadere eleme adayı olarak konseye çıktı. En düşük SMS Oyunu alan İbrahim, Survivor Adası’ndan elendi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazıldı.
Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı.
Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu. Survivor 2016’da dün yapılan SMS oylaması sonucundan en az oyu alan İbrahim Giydirir adaya veda etti.

Haberin Devamı

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR?

İbrahim Giydirir 25 Temmuz 1989 doğumludur. Survivor Gönüllüler takımında yer alan İbrahim Giydirir başarılı bir KickBoks dövüşçüsü. Kickboks ile ilgilenen sporcu bir çok ünlüye de Kixbosk antrenörlüğü yapmaktadır.

Haberin Devamı

Muay Thai dalındaki dereceleri ise; 2012 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Avrupa Kupası'nda Altın Madalya kazandı. 2013 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonasında ise İbrahim Giydirir -91 kg / 200 Bronz Madalya kazandı.

İbrahim Giydirir Yaşı: 26

İbrahim Giydirir Boyu: 193 cm

İbrahim Giydirir Mesleği: Kickboks Eğitmeni

Survivor’da parmağı kırılan Semih Öztürk ameliyat oldu
Survivor’da geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde, havuzda yapılan dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk hayranlarını korkutmuştu. Survivor’ın doktoru Metin Kuş gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk, Santo Domingo‘da kaldığı hastanede ameliyat oldu.
Semih Öztürk‘ün son yayınlanan görüntülerinde Semih ve ameliyat yapan cerrah arasında sakatlığıyla ilgili konuşmalar geçti. Parmağınının çok kötü durumda olup olmadığını soran Semih’e doktoru “Çok ağır bir yaralanma” cevabını verdi. Hastanede parmağından ameliyat olan Semih Öztürk, operasyon sonrasında müşahede altına alındı.
SEMİH SURVİVOR’DA YARIŞABİLECEK Mİ?
Survivor’da 27 Haziran’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finale kadar Semih’in yeniden adaya dönüp dönmeyeceği ise henüz belli değil. Semih son günlerde adaya dönse bile oyunlarda yarışamayacak. Oyunlarda yer alamayacak olan Semih Öztürk’ün finale gidip gitmeyeceği ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Haberin Devamı