Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Sude kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve nereli?

Survivor Sude kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve nereli?

Survivor All Star 2022 sezonuyla devam ediyor! Survivor Gönüllüler takımında yer alan Sude Burcu, sportif geçmişiyle yarışmanın öne çıkan isimleri arasında yer alıyor. Yayınlanan son fragmanda Survivor Mert ile Sude arasında yaşananlar sosyal medyanın gündeminde. Yarışmanın takipçileri Survivor Sude Burcu’nun hayatını merak ediyor. Peki, Survivor Sude kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve nereli? Survivor Sude ne iş yapıyor? Survivor Sude’nin sevgilisi var mı? İşte Survivor Sude’nin hayatı hakkında merak edilenler…

Survivor Sude kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve nereli?

Survivor All Star’da yer alan Sude Burcu, yeni fragmanla birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Daha önce de Survivor’a katılan Sude Burcu, Gönüllüler Takımı’nda yarışıyor. Survivor Sude ile Mert arasında yaşananlar gündemde yer almaya devam ederken, Sude Burcu’nun hayatı da programın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Peki, Survivor Sude kimdir? Survivor Sude Burcu kaç yaşında ve nereli? Survivor Sude ne iş yapıyor? Survivor Sude’nin sevgilisi var mı? İşte Survivor Sude’nin hayatı hakkında merak edilenler…

SURVIVOR SUDE KİMDİR?

Survivor Sude, 11 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de doğdu. Sude Burcu'nun babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni, 2 kız kardeşi de Sude gibi tekvandocu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Sude, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor. Aynı zamanda da zumba eğitmenliği yapıyor.

2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri var. Sude, 1.66 boyunda ve 57 kilogram ağırlığındadır.

Haberin Devamı