Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor dokunulmazlık oyununu kim aldı? Survivor birleşme partisi ne zaman?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim aldı? Survivor birleşme partisi ne zaman?

Survivor'ın dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunu oynandı. Ödül oynununu almak için kıyasıya mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı, daha sonra dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölüm tanıtımında ise Acun Ilıcalı yarışmacılara Survivor 2020 birleşme partisinin detaylarını açıklıyor. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim aldı? Survivor 2020 birleşme partisi ne zaman? İşte 4 Nisan Cumartesi günü ekranlara gelen Survivor'ın 36. bölümümde yaşananlar...

Survivor dokunulmazlık oyununu kim aldı? Survivor birleşme partisi ne zaman?

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışmalarından Survivor dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya rekabetine sahne oldu. Survivor'ın bu haftaki son bölümünde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde Acun Ilıcalı survivor yarışmacılarına birleşme partisinin müjdesini de verdi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim aldı? Survivor 2020 birleşme partisi ne zaman? İşte Survivor ödül ve dokunulmazlık oyununu kazanan takımlar ve Survivor birleşme partisinin yapılacağı o tarih...

Survivor 2020'nin bu hafta yayınlanan son bölümünde Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı hem dokunulmazlık hem de ödül oyunu için kıyasıya rekabet etti. Açlık, sıcak ve zorlu ada koşullarında gerçekleştirilen Survivor oyunlarını kazanmak için Survivor Gönüllüler ve Ünlüler takımı son dakikaya kadar büyük mücadele verdi.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? (4 NİSAN 2020)

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ilk olarak Ünlüler ve Gönüllüler takımı; takım koordinasyonunu gerektiren zorlu bir parkurda karşı karşıya geldi. Aynı anda 5 kişinin koordinasyonuyla oynan ödül oyununda her iki takımda yarım kızarmış tavuk, patates ve salata için mücadele etti. Hızlı bir başlangıç yaparak ilk üç oyunu kazanan Gönüllüler takımı yemekten tadım yapma olanağını yakaladı. Sonrasında Ünlüler takımı aradaki farkı kapatarak bu haftaki ödül oyununun kazananı oldu. Ödülü alan Ünlüler takımı büyük sevinç yaşarken Gönüllüler takımı da büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? (4 NİSAN 2020)

Ödül oyununun sonrasında oynanan dokunulmazlık oyunu büyük bir mücadeleye sahne oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi için platforma çıkan Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanabilmek için büyük mücadele verdi. Güç oyunu olarak öne çıkan her iki takımın oyuncuları zorlu anlar yaşandı. Kıyasıya rekabet ve büyük bir mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı skoru 10-4'e getirerek bu haftaki ilk dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVIVOR 2020 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor 2020'de birleşme partisi heyecanı yaşanıyor. Acun Ilıcalı birleşme partisi ile ilgili gelişmeyi yeni bölüm tanıtımında verdi. Survivor birleşme partisinin detaylarını da anlatan Acun Ilıcalı birleşme partisi sürprizini yarışmacılara açıkladı.