Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (10 Nisan 2017 TV8)

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (10 Nisan 2017 TV8)

Survivor’da muhteşem birleşme partisinin ardından yarışmacılar birleştiler ve yeni adalarına taşındılar. Yeni Survivor adasında ilk dokunulmazlık oyunu 10 Nisan Pazartesi akşamı oynanıyor. İlk dokunulmazlık oyununun yanı sıra birleşme partisinin ardından ilk kavga da İlhan Mansız ve Adem Kılıççı arasında yaşandı. İşte Survivor’daki ilk dokunulmazlık oyunu ve detayları!

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (10 Nisan 2017 TV8)

Survivor’da muhteşem birleşme partisi Pazar akşamı gerçekleşti. Yarışmacıların doyasıya özlediği yemekleri yediği ve çok eğlendiği birleşme partisinin önemli ünlü konukları da vardı. Konuklar arasında şarkı yarışmasına jüri üyeliği yapan isimler Mustafa Sandal ve Emina Sandal oldu. Bunun yanı sıra bir diğer sürpriz konuk ise Fatih Terim’di. Özellikle Serhat Akın ve İlhan Mansız, Fatih Terim’i gördükleri için çok mutlu oldular.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ SONRASI İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? TIKLA ÖĞREN!

Survivor’da Şarkı Yarışması

Survivor’da birleşme partisinde çok hoş bir şarkı yarışması da düzenlendi. Şarkı yarışmasına bir hafta boyunca hazırlanan yarışmacılar sahnede hünerlerini gösterdi. Özellikle müzik geçmişi de olan Furkan’ın, memleketi ile ilgili bir türkü söyleyen Adem’in ve çok hoş bir şarkı tercihi yapan Pınar’ın performansları göz doldurdu. Bu üç yarışmacı şarkı yarışmasında finale kalan isimler oldu. Nihayetinde oldukça güzel bir sese sahip olan Furkan Kızılay şarkı yarışmasının birincisi oldu ve gelecek sene düzenlenecek olan Survivor yarışmasına misafir olarak seyahat etme hakkı kazandı.

Haberin Devamı

Birleşme Partisi Sonrası İlk Dokunulmazlık Oyunu

Yarışmacılar kendi adalarındaki barınaklarını yıkarak adalarına veda ettiler. Bunun ardından tüm yarışmacılar yeni adalarına da taşındılar. Adadaki ilk izlenimler ise büyük kutuplaşmaların yaşanacağının sinyallerini verdi. Yine oldukça çekişmeli mücadelelerin yaşanacağı Survivor adasında birleşme partisi sonrası ilk dokunulmazlık oyunu 10 Nisan Pazartesi akşamı gerçekleşiyor. Adada tüm yarışmacılar hırslarını parkurlarda ortaya koyuyorlar.

Delikanlılık Kavgası

Birleşmeden hemen sonra oynanan ilk dokunulmazlık oyununun adanın ilk kavgası da damgasını vurdu. Beklenildiği gibi İlhan Mansız ve Adem Kılıççı arasında gerçekleşen bu kavga birleşme partisi sonrası ilk önemli kavga niteliğini taşıyor. Bu iki taraf yeni adadaki tarafları da belirleyecek gibi görünüyor.

Dokunulmazlık oyunu esnasında gerçekleşen kavgada, Adem, İlhan’a delikanlılığını sorgulayamayacağını söylüyor ancak İlhan’dan gelen yanıt gerilimi ciddi ölçüde arttırıyor. Adem’in bu sözüne İlhan’ın cevabı zaten sorgulanmasına gerek olmadığı çünkü zaten delikanlı olmadığı yönünde oluyor.

Haberin Devamı

Bu cümleden sonra her iki yarışmacı arasında soğuk rüzgarlar yeniden esmeye başlıyor. Üstelik ikilinin arasında Sabriye de giriyor. Adem Kılıççı ile İlhan Mansız arasında yeni adada böyle bir kavga yaşanacağının sinyalleri birleşme partisinde de alınmıştı. Çünkü İlhan Mansız ile Adem Kılıççı birleşme partisinde yemek dağıtımı konusunda da ufak bir sürtüşme yaşamıştı. Bu durum birleşme partisindeki yemek masasında kısa süreli bir gerginliğe neden olmuştu. Yeni adada yarışmacılar arasında büyük kutuplaşmaların yaşanacağı belli oluyor.