Stephen King'in gerilim öyküsü "Misery" sahnelendi
Wıllıam Goldman'ın Amerikalı yazar Stephen King'in gerilim hikayesinden uyarladığı "Misery", 1 Kasım'da Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluştu.

Hikaye, yarattığı Misery Chastain’in karakteri ile büyük bir üne kavuşan yazar Paul Sheldon'un başından geçen ürkütücü bir olayı konu alıyor. Bir kar fırtınasının ortasında yolda kalan ve geçirdiği araba kazasında her iki bacağı da kırılan yazarın imdadına eski hemşire Annie Wilkes koşar. Yazarın Misery karakterine saplantılı olan eski hemşire, yazara korku dolu anlar yaşatır.
Oyuncu Cansel Elçin'in çevirmenliğini ve başrolünü üstlendiği hikayenin yönetmenliğini Kayhan Berkin üstlendi. Elçin'e sahnede tiyatrocular Sedef Akalın ve Uğur Baran eşlik etti.
Hakan Akdağ ve Pelin Bölükbaş'ın yapım koordinatörlüğünü yaptığı eserin dekor ve kostüm tasarımı Merve Yörük, ışık tasarımı Ayşe Sedef Ayter, ses tasarımı Barış Hamarat ve Oğuz Kont, dramaturgu ise Noyan Ayturan imzası taşıyor.