Gazete Vatan Logo
Magazin Slash 90’lara götürdü!

Slash 90’lara götürdü!

90’lı yılların ruhunu İstanbul’a taşıdı

Slash 90’lara götürdü!

Rock dünyasının süperstar gitaristi Slash, önceki akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta muhteşem bir konsere imza attı. Slash, nostaljik şarkılarla 90’lı yılların ruhunu İstanbul’a taşıdı.

Tüm zamanların en önemli gitaristlerinden biri olan Slash, yeni projesi ‘Slash Feat. Myles Kennedy & The Conspirators’ ile önceki akşam Küçükçiftlik Park’ta hayranları ile buluştu.


Daha önce Guns N’ Roses grubu ile konser veren Slash, 20 yıl aradan sonra geldiği İstanbul’da kendi parçalarının yanı sıra Guns N’ Roses bestelerine de yer verdi. Yüzünü kaplayan kabarık kıvırcık saçları ve şapkasıyla her zamanki tarzını ortaya koyan Slash, performansıyla da büyük beğeni topladı. Slash, 4 bin kişinin izlediği konserin kapanışını en sevilen parçaları ‘You’re a Lie’ ve ‘Sweet Child o Mine’ ile yaptı.


“Rockstar rolünü oynamayı sevmiyorum”

Konser öncesi NTV’ye konuşan Slash, “Kendi grubumum olması harika. Bu sayede şuraya gitmek istiyorum diyebiliyorum. Doğu Avrupa’ya tur yapmak istedim. Neden çok soğuktur dediler. Gitmeliyiz, orada hayranlarım var. İstanbul’a gitmek istiyorum dedim. Gitar çalmayı ve çalışmayı çok seviyorum. Ama bana biçilen rockstar rolünü oynamayı hiç sevmiyorum, bu benim tutkum olmadı. Sadece şarkılar yazıp konserler yapmak istedim” dedi.

Haberin Devamı