Gazete Vatan Logo
Magazin Skandallar kraliçesi Rihanna!

Skandallar kraliçesi Rihanna!

Skandallar kraliçesi Rihanna!

Attığı her adımla adından söz ettiren skandallar kraliçesi Rihanna, bu konuda nam salmış şarkıcı Madonna’yı aratmıyor. Ayrılıkları, aşkları, klipleri, şarkıları derken Rihanna her yeni günde hayranlarını şok etmeyi başarıyor.

İşte Rihanna’nın akıllara kazınan, şok eden skandalları.

Rihanna, 2010 yılında Grammy Ödülleri'ne katılmaktan son anda vazgeçti. Sebebi ise sevgilisi Chris Brown'dan gördüğü şiddetti. Rihanna, ciddi hasarlar almış, sevgilisi ile mahkemelik olmuş ve Brown için yaklaşma yasağı koydurmuştu.

Uzun süre bir dargın bir barışık giden Chris Brown ilişkisinde Rihanna’nın sevgilisinden kopamamasının asıl sebebinin seks kaseti olduğu iddia edildi.

Kıyafetleri ve tarzıyla her dönem adından söz ettiren Rihanna, CFDA’den (Amerikan Moda Tasarımcıları Birliği) Moda İkonu ödülü’nü aldı. Elbette o geceye de çok ama çok iddialı bir elbise ile geldi. 216 bin Swarovski işlemeli transparan elbisesiyle gecenin hatta o dönemin en çok konuşulanı oldu.

Özel hayatından her zaman cüretkar pozlar paylaşmayı seven Rihanna, sosyal medya hesaplarını da oldukça cesur kullanıyor. Hatta bir ara o fotoğrafları öyle abarttı ki, çıplak fotoğrafları yüzünden Instagram yetkilileri hesabını kapattı ve uzunca bir süre sosyal medya hesabını kullanamadı.

Haberin Devamı

Cinsellik ve çıplaklık öğelerini kliplerinde sık sık yer veren Rihanna, bu yüzden neredeyse her klibinde eleştiri oklarının hedefi oluyor. Pour It Up ve Bitch Better Have My Money klibi ise en çok tepkiyi alarak sosyal medyaya damgasını vurup, günlerce konuşulan klipleri arasında yer alıyor.

Sekizinci stüdyo albümünü geçtiğimiz yıl yayınlayan Rihanna’nın Bitch Better Have My Money parçasının, pek tanınmayan bir rap vokalinin şarkısından çalıntı olduğu ortaya çıktı. Riri, daha önce başka şarkılarının çalıntı haberleriyle de olay olmuştu.