Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 30. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Sensiz Olmaz 30. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Sensiz Olmaz'ın 30. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicileri heyecan dolu sahnelere sürükleyen Sensiz Olmaz son yayınlanan 30. bölüm fragmanı nefesleri kesecek. 30. bölüm fragmanı yayınlanan Sensiz Olmaz'da neler olacak? İşte detaylar...

Sensiz Olmaz 30. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz'da bugün neler yaşanacak? İlgi ile takip edilen dizi Sensiz Olmaz hafta için her gün ekranlara geliyor. Gündüz kuşağında yayınlanan Sensiz Olmaz 30. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son yayınlanan fragman ve özet...

SENSİZ OLMAZ 30. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SENSİZ OLMAZ 30. BÖLÜM ÖZETİ

Paro’nun kendisini terk edeceğini söylemesinin ardından Rudra büyük bir şaşkınlık yaşar ve onu bu kararından vazgeçirmeye çalışır. Laila yaptığı plan sayesinden Mala’yı Kral Thakur’un elinden kaçırmayı başarır ve ikili tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Paro’nun kararından vazgeçmeyeceğini anlayan Rudra intihar etmek için tren raylarının üzerine çıkar. Paro, Rudra’nın kendisine olan sevgisini fark edince verdiği sözden vazgeçer ve ikili birlikte yeniden Jaipur’a döner. Rudra ona önemli bir itirafta bulunmak ister ve onu BSD Karargâhına götürür. Karargaha gelen sürpriz bir isim Rudra’nın hayatını bir anda altüst eder.

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Haberin Devamı

SENSİZ OLMAZ DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCULARI

Dünya genelinde beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük aşkın hikâyesi anlatılmakta.
Çocuk yaşlarda annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rundra, mesleğine tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız ve katı kuralları olan bir subaydır. O kadın-erkek ilişkilerine olan inancını çoktan kaybetmiş, hayatında aşka ve sevgiye yer olmayan bir kişiliğe sahiptir. Aşkı uzak durulması gereken bir güzellik büyüsüne benzeten Rundra’nın tek tutkusu işidir.
Güzelliği ile etraftaki bütün erkeklerin üzerine çekmeyi başaran Paro ise uzun yıllar önce, güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda hem annesini hem de babasını kaybetmiştir. Ancak Paro tüm bu olumsuzluklara rağmen hayata olumlu bakmakta ve bir gün seveceği insanı bulacağına inanarak yaşamaktadır. O, Rundra’nın aksine sevginin gücüne inanmaktadır.
İleride yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro henüz 2 küçük çocuk iken bir otobüs yolculuğunda karşılaşırlar. Rundra her ne kadar umursamaz tavırları ile Paro ile ilgilenmese de Paro onun ilgisini çekmenin bir yolunu bulacaktır. İkilinin ilk karşılaşmasından 15 yıl sonra Paro evlenme çağına gelmiş çok güzel bir kız olmuştur. Rundra ise askerlerin korkulu rüyası olan bir Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olmuştur.
Hindistan sınırlarında yer alan Birpur Köyü yaptığı görkemli düğün törenleri ile civardaki şehirlerde adından sıkça söz ettirmektedir. Paro’nun düğünü de böyle bir düğün olacaktır ta ki Sınır Güvenlik Kuvvetleri’nin düğünde eğlence için yasa dışı silahların kullanılacağı ihbarını alana kadar. Rundra ve ekibinin düğünü mahvetmesi Paro’nun içindeki sevgi ve umudu yok etmiştir. O, Rundra’yı hayatını mahvetmekle suçlar. Uzun yıllar sonra yolları yeniden kesişen Rundra ve Paro’nun birbirlerine karşı hissettikleri nefret ikili arasında yaşanan olayların ardından yerini güçlü ve tutkulu bir aşka bırakacaktır.
Yönetmen: Sidharth Sengupta
Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma, Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia
Yapım Yılı: 2013
Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah
Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
SANAYA IRANİ KİMDİR?
Sanaya Irani (d. 17 Eylül 1983, Bombay, Hindistan), Hint oyuncu, dansçı ve model. Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? dizisinde Khushi Kumari Gupta Singh Raizada karakteri ile tanınır.2016 yılında Mohit Sehgal ile evlenmiştir.
Bir Garip Aşk adıyla yayınlanan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon filmi büyük ilgi görmüştür.
ASHİSH SHARMA KİMDİR?
Sevilen Hint dizisi Rang Rasiya ile iyi bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Ashish Sharma, dünya genelinde sevilen bir oyuncudur. 30 Ağustos 1984 tarihinde Hindistan’ın Rajasthan şehrinde doğdu. Fanları onu genellikle kaytan bıyıklı Rud olarak tanımlıyorlar. Bunun sebebi ise Rang Rasiya dizisindeki “Rudra Pratap Ranawat” kısaca “Rudra” rolüdür. Güzeller güzeli Hintli oyuncu Sanaya Irani ile birlikte dizide bulunan Ashish Sharma yakışıklılığı ile genç kızların gönlünü kazandı. Eğitimini Moda tasarımı üzerine almıştır.
Ashish Sharma, kolej döneminde tiyatro ve sokak oyunlarında oyunculuk kariyerinin temellerini atmıştır. Hayali olan aktörlük için Mumbai’ye giderek “Anupam Kher” oyunculuk okuluna yazılmıştır.
Ashish Sharma, Hint dizi ve film kariyerine Love Sex aur Dhokha filmiyle başladı. 2010 yılında vizyona giren film ilk filmidir. Oyuncunun ilk dizisi ise Gunahon Ka Devta Hint dizisidir.
Herkesin merak ettiği soruyu siz sormadan söyleyelim. Peki bu yakışıklı oyuncumuz evli mi? Bekar demek isterdim ama bu yakışıklı da evli. Ashish Sharma, Hintli bir oyuncu olan Archana Taide ile evli.
Ashish Sharma Hakkında
Rudra-and-Parvati-in-RangrasiyaAdı: Ashish Sharma, kaytan bıyıklı Rud, Sunny
Doğum tarihi: 30 Ağustos 1984
Doğum yeri: Rajasthan – Hindistan
Medeni durumu: Evli
Ne zaman evlendi: 30 Ocak 2013
Eşi: Archana Taide
Boyu: 1,83 m
Kilo: 76
Saç rengi: siyah
Göz rengi: kahverengi
Dövmesi var mı: Hayır
Sigara: içmiyor
Dini: Hinduizm
Ashish Sharma Dizileri
rangrasiya-dizisi2010-2011 yıllarında Gunahon Ka Devta dizisinde Avdesh Singh Thakur rolünde yer aldı.
2011 yılında Chandragupta Maurya dizisinde Chandragupta Maurya rolünde yer aldı.
2012-2013 yıllarında Rab Se Sohna Isshq dizisinde Ranveer Singh/Fetih/Jeet rolünde yer aldı.
2013-2014 yıllarında Rang Rasiya dizisinde Rudra rolünde yer aldı.
2015 yılında Siya Ke Ram dizisinde Rama rolünde yer aldı.
Ashish Sharma Filmleri
Love Sex aur Dhokha
Chutki Bajaa Ke
Zindagi Tere Naam
Jail

Haberin Devamı