Gazete Vatan Logo
Magazin Seda Sayan ışıltılı elbisesiyle dikkat çekti!

Seda Sayan ışıltılı elbisesiyle dikkat çekti!

Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nisan ayında evlenen Seda Sayan, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü şarkıcı, son paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Işıltılı bir elbise tercih eden 59 yaşındaki Sayan'ın pozları büyük ilgi gördü.

Seda Sayan ışıltılı elbisesiyle dikkat çekti!

Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda 59 yaşında olmasına rağmen fiziği ve fit görüntüsü ile İstinyePark'da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Kolay gelsin" diyerek alışveriş turuna kaldığı yerden devam eden sanatçı, bir süre sonra eşiyle tekrar buluşmuş ve Masa Restaurant'da yemek yemişti.

TARZI ÇOK BEĞENİLDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren Seda Sayan, son pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Derin göğüs dekolteli parıltılı bir elbise giymeyi tercih eden ünlü şarkıcı, kombinini timsah derisi desenli çantası ve mücevherleriyle tamamladı.

Seda Sayan'ın yıllara meydan okuyan görüntüsü büyük ilgi gördü.

ESTETİK YAPTIRDIĞINI GİZLEMİYOR

Öte yandan estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Seda Sayan yaptırdığı işlemleri saklamıyor. Sosyal medya hesabından her ayrıntıyı paylaşan ünlü isim, 'estetiğe karşı değilim' ifadelerini kullanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, burun ile dudak arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı. Elmacık kemikleri belirginleşen ve çenesini sivrileştirmişti.

Haberin Devamı

Sayan, birkaç ay önce de silikonlarını yeniletmiş ardından da yanak, çene, dudak ve boynuna gençleştirici işlemler yaptırmıştı.