Gazete Vatan Logo
Magazin Seda Sayan: Dayanışmaya destek olun, bir hayata dokunun

Seda Sayan: Dayanışmaya destek olun, bir hayata dokunun

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından sanat dünyası da tek yürek oldu. Afet bölgesi için ‘Türkiye Tek Yürek’ ortak yayına katılıp, meslektaşlarıyla birlikte bağış toplayan Seda Sayan, bu kez Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından hayata geçirilen 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına destek oldu.

Seda Sayan: Dayanışmaya destek olun, bir hayata dokunun

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 11 ilimizi yıkıcı şekilde etkilerken, enkaz altında kalan binlerce kişi yaşamını yitirdi.

Depremzedelere ve afet bölgesine yönelik yardım amacıyla tüm kanallar, 15 Şubat akşamı 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasını ekrana getirdi. Ortak yayına katılıp, yardım kampanyasına destek olan ünlü isimlerden biri de Seda Sayan oldu.

"BİRÇOK DEPREMZEDENİN BARINACAK YUVAYA İHTİYACI VAR"

AFAD tarafından hayata geçirilen 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası için de kolları sıvayan 60 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Birçok depremzedenin barınacak sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Siz de ‘evim yuvan olsun’ diyorsanız; dayanışmaya destek olun, bir hayata dokunun” diyerek, takipçilerine seslendi.

Evim Yuvan Olsun kampanyası ile yardımseverler, kullanmadıkları evlerini depremzedelere tahsis edebiliyor, düşük bedelle kiraya verebiliyor ya da kira yardımı yapabiliyor.