Gazete Vatan Logo
Magazin Rockstar'ı yakan fotoğraflar

Rockstar'ı yakan fotoğraflar

Hayırseverliği ve sadakati ile tanınan ünlü rock şarkıcısının yaptığı çapkınlık Facebook'a sızan bu fotoğraflarla ortaya çıktı

Rock starı, insan hakları savunucusu, yoksullukla mücadele kampanyalarının önderi, iyi aile babası olarak biliniyor. Bu yüzden ona kimileri Aziz de diyor. Ama Aziz Bono'nun Facebook'a sızan bu fotoğrafları, imajına hiç uymadı.

U2 müzik gurbunun solisti, rock starı Bono, tüm dünyada müziği ile olduğu kadar, yoksullara yardım toplamak için düzenlediği kampanyalarla da tanınıyor. Afrika'da açlıkla ve AIDS'le mücadelenin önde gelen isimlerinden biri. Dünyanın dört bir yanında savaşlar yüzüznden mülteci kamplarında yaşamak zorunda kalanlara yardım elini uzatmak için pek çok çalışması olan müthiş bir star.

Zaten bu sayede BM'nin iyi niyet elçisi de oldu, pek çok ödül de aldı.

Ancak, Bono'nun geçen ay, 25 milyon dolarlık yatıyla Fransa'nın güneyinde, müzisyen arkadaşı Simon Carnody ile yaptığı tatil sırasında 19 yaşında iki Amerikalı modelle çekilen fotoğrafları, Facebook'a kızlar tarafından sızdırılınca, ünlü starı tanıyanlar şaştı kaldı.

Andrea Feick ve Hannah Emerson adlı iki genç kız, Bono'nun kucağında bikinileriyle çektirdikleri fotoğrafları Facebook'a koydular. Fotoğraflar şimdi herkesin dilinde.

Eşine bağlılığıyla da tanınan "iyi aile babası" olarak anılan Aziz Bono'nun en çok da eşi Ali ile başının derde girdiği söyleniyor.

Magazin medyası, şimdi Bono'nun bu kaçamağının sonuçlarını merak ediyor.

Haberin Devamı