Gazete Vatan Logo
Magazin Podyumda aşka geldiler

Podyumda aşka geldiler

Defile bitimi podyuma çıkan Emre Altuğ ve Çağla Şikel samimi görüntüler verdi...

İstanbul Fashion Week’in 3. gününde Demet Kutluay, Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Serenay Sarıkaya, Sedef Avcı ve Ece Sükan gibi başarılı isimlerin podyuma çıktığı ‘Derimod defilesi büyük ilgi çekti. ‘Asi ve Seksi’ konseptli defilenin yıldızı geçtiğimiz yıl anne olan Çağla Şikel oldu. Formundan birşey kaybetmediği gözlenen Şikel, podyumdaki ustalığı ile parmak ısırttı. Gecenin süprizi ise Emre Altuğ oldu. Defile bitimi podyuma çıkarak ‘Çifte Kavrulmuş’ şarkısını seslendiren Altuğ büyük alkış aldı.

Provalarda defilenin final sahnesi için bir çok kez dudaktan öpüşen Altuğ-Şikel çiftinin defilede bekleneni yapamaması şaşırttı.

Reklam filmi gerçek oldu

Mavi Jeans’in reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ önceki gece Santral İstanbul’da yapılan İstanbul Moda Haftası kapsamında Mavi Jeans defilesini izledi. 20. yılını kutlayan firmanın tasarımlarını ünlü reklamcı Ali Taran’la birlikte izleyen Tatlıtuğ’u görmek için sıraya giren onlarca modasever, podyum alanına girmek için yoğun çaba harcadı. Alice Dellal’ın yanı sıra Ece Sükan, Ahu Yağtu, Sedef Avcı gibi isimlerin podyumda yer aldığı 2011 sonbahar kış koleksiyonunu en önden izleyen ünlü oyuncu, defile boyunca sık sık Ali Taran’la muhabbet etti.

Haberin Devamı