Gazete Vatan Logo
Magazin Partiyi polis bastı

Partiyi polis bastı

Ezgi Mola ve Enis Arıkan önceki gün yeni oyunları ‘10 11 12’yi arkadaşlarına tanıttı. Oyun sonrası düzenlenen partide müziğin sesi çok açılınca polis uyarıya geldi.

Partiyi polis bastı

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın tiyatro oyunu, ‘10 11 12’ önceki akşam özel düzenlenen organizasyonla Kadıköy Craft’ta seyirci karşısına çıktı. Yakın dost olduklarını söyleyen ikili, “Biz yıllardır dostuz. Oyunumuz da iki komşuyu canlandırıyoruz. Bu oyun bir rezidansta gerçekleşiyor. 10 ve 11 nolu dairelerde komşuyuz. Apartmana yeni taşınan 12 numarayı merak ediyor ve tanımaya çalışıyoruz” dediler. Oyun sonunda Mola’yı kucaklayan Ergeç, “Başkası için Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na geçmezdim. Sen çok yetenekli ve keyif veren bir oyuncusun” dedi. “Muhteşem Yüzyıl sonrası Halit Ergenç’i ‘Vatanım Sensin’de nasıl buldunuz?” sorusuna Ergeç, “Halit her zaman olağanüstü bir oyuncu. Burada da müthiş oynuyor. Ben özellikle Bergüzar’a çok hayran oldum” yanıtını verdi.

Oyun sonrası Craft Tiyatro’nun bahçesinde parti düzenlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde yüksek sesten dolayı partiyi polis bastı. Polislerin karşısına Ezgi Mola çıkarak, yetkililerden özür diledi. Gece sonunda müziğin sesi kısıldı ve partiye kaldığı yerden devam edildi.

Haberin Devamı