Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 33.bölüm fragmanında şaşırtan sahne-izle

Paramparça 33.bölüm fragmanında şaşırtan sahne-izle

Reyting rekortmeni Paramparça yeni sezonda 33. bölüm 1. ve 2. fragmanıyla yine çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olan Paramparça yeni bölümünde yaşanacaklar izleyiciye heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Paramparça 33.bölüm fragmanları ve detayları haberimizde.

Paramparça 33.bölüm fragmanında şaşırtan sahne-izle

Geçtiğimiz sezonda reytigleri alt üst eden Paramparça'nın ikinci sezonu da bir hayli iddialı başladı. Yayınlandığı her hafta dizi severleri ekrana bağlamayı başaran, heyecan dozu yüksek sahneleriyle hafızalara kazınan Paramparça 33. bölüm fragmanı ile bomba gelişmelerin sinyalini verdi. Ekrana gelen son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanına dizinin kadrosuna yeni sezonda dahil olan usta oyuncu Barış Falay'ın canlandırdığı Harun karakteri damga vurdu. Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay Civan Canova, Tolga Tekin, Cemal Hünal, Nursel Köse, Güneş Emir, Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi pek çok güçlü ismi bir araya getiren Paramparça yeni bölümüyle 21 Eylül Pazartesi akşamı Star Tv'de!

PARAMPARÇA 33.BÖLÜM FRAGMAN-1 İZLE

PARAMPARÇA 33.BÖLÜM FRAGMAN-2 İZLE

Paramparça 33.bölümde neler yaşanacak?

Paramparça yeni bölümde Candan'ın da işbirliği içinde olduğu dizinin kötü adamı Harun dengeleri alt üst etmeye hazırlanıyor. Yalıdaki büyük patlamanın da sebebi olan Harun, "Aldıkları her nefesi zehir edeceğim, yaşadıklarına pişman olacaklar." sözleriyle intikam yeminleri ederken ; Cihan kendisini adım adım takip eden düşmanına adeta meydan okur. Harun'un Cihan ile savaşının nedeni ne? Bacaklarını hissetmeye başladığı halde gizleyen Hazal'ın amacı ne? Cihan ve Harun çatışması, nereye gidecek? Tüm bu soru işaretleri Paramparça 33. bölümünde yanıtını bulacak.

Haberin Devamı