Gazete Vatan Logo
Magazin Özgür Karataş kimdir, kaç yaşındaydı? Özgür Karataş ne iş yapıyordu?

Özgür Karataş kimdir, kaç yaşındaydı? Özgür Karataş ne iş yapıyordu?

Amasya Merzifon’da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Acı haberin ardından Özgür Karataş’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Özgür Karataş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Amasya’da trafik kazasında hayatını kaybeden Özgür Karataş biyografisi!

Özgür Karataş kimdir, kaç yaşındaydı? Özgür Karataş ne iş yapıyordu?

Amasya’da tiyatrocuları taşıyan minibüsle kamyonun çarpıştığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.

Çorum’dan Samsun’a giden Aykut Bektaş idaresindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Çaybaşı köyü mevkisinde aynı yönde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada minibüsteki yolculardan Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti.

ÖZGÜR KARATAŞ KİMDİR?

Özgür Karataş "Baş Belası" adlı tiyatro oyununun organizatörüydü.

Özgür Karataş Amasya'da meydana gelen kazada olay yerinde hayatını kaybetti. Çorum'dan Samsun'a giden "Baş Belası" tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tır'a arkadan çarptı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Minibüste yer alan 8 kişi yaralandı.

Özgür Karataş hakkında internette çok fazla bilgi yer almıyor. Özgür Karataş Samsun il kültür ve turizm müdürlüğünde görev yapan organizatördür. Amasya'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Haberin Devamı

Bakan Koca, “Dün gece Amasya Merzifon’da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı” ifadelerine yer verdi.