Gazete Vatan Logo
Magazin Oryantal Didem'e kiracı şoku! Kapıyı açınca neye uğradığı şaşırdı

Oryantal Didem'e kiracı şoku! Kapıyı açınca neye uğradığı şaşırdı

Oryantal Didem Kınalı, aralık ayında 'Şok şok ben evleniyorum' diyerek ev aldığını duyurmuştu. Ünlü oryantal satın aldığı evde oturan kontratı bitecek kiracıya ihtar gönderdiğini ancak hiç beklemediği bir cevap aldığını açıkladı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da sergilediği dans gösterileriyle adını duyuran Didem Kınalı, son yıllarda maddi anlamda yaşadığı sıkıntılarla gündeme geliyor.

ŞU AN GÖRSENİZ TİKSİNİRSİNİZ'

Ekonomik olarak zorluklar sona eren oryantal, aralık ayında ev sahibi olduğunu şu sözlerle duyurmuştu: Şok şok şok ben evleniyorum. Şükürler olsun evimi buldum. Kaporamızı verdik. Allah isteyen herkese nasip etsin. Evi şu an görseniz tiksinirsiniz. Mütevazi bir ev ve içi harap durumda. Köpek bağlasan durmaz. Evin rayiç değeri belki 300 bin TL bile değil ama Cihangir'in acayip bir semt olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Fırsatçılar bir milyon TL'den kapı açıyorlar. O fiyata bulursanız öpün başınıza koyun. 1 1 evlerin kirası 16 bin TL. Bir yıldır araştırıyorum ancak bütçeme uygun bir ev bulabildim. Son kuruşuma kadar ev için verdiğimden evin içerisini yaptıramadım. Çalışarak, alnımın terini akıtarak evimi tamamlamayı düşünüyorum. Allah herkesi kiracılıktan kurtarsın.

Haberin Devamı

KİRACI 100 BİN TL İSTİYOR

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir'de dubleks daire satın aldı ama aldığına da alacağına da bin pişman oldu. Çünkü evdeki kiracı evi boşaltmak için 100 bin TL istiyor. Hatta o kiracı oturduğu evi bir başkasıyla paylaşıp kira da alıyor. Oryantal Didem Kınalı ise ne yapacağını bilmiyor.