Gazete Vatan Logo
Magazin Neslihan Atagül'ün yeni partneri kim olacak?

Neslihan Atagül'ün yeni partneri kim olacak?

Fatih Harbiye dizisinin Neriman'ı Neslihan Atagül'ün hayranlarına müjde. Güzel oyuncu yeni bir sinema filmi ile yeniden geliyor. Neslihan Atagül'ün yeni partnerinin ise Ekin Koç olacağı söylendi. Peki Ekin Koç kimdir?

Neslihan Atagül'ün yeni partneri kim olacak?

Neslihan Atagül ve Ekin Koç aynı projede bir araya geliyor.

Neslihan Atagül ve Ekin Koç, yapımcılığını Abdullah Oğuz’un üstleneceği sinema filmi için kamera karşısına geçecek.

İkili, çekimlerine ocak ayında başlanacak filmde, sevgiliyi canlandıracak.

Ekin Koç Kimdir?
Ekin Koç 15 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu'dur.Eğitim hayatını tamamladıktan sonra 35 Buçuk Sanat Akademisi`nde Vahide Gördüm ve Altan Gördüm`den özel olarak oyunculuk dersleri almıştır.Yakışıklı oyuncu ilk kez Fox Tv`nin ilgi ile izlenen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim ile izleyicileri ile buluşmuştur.Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ilk defa profesyonel oyunculuk için ekran karşısına geçen yakışıklı oyuncu yılların oyluncusu gibi hiç sorun yaşamamıştır.Canlandırdığı karakteri izleyenlere tam anlamıyla sunan Ekin Koç özellikle kısa sürede genç kızların ilgi odağı haline gelmiştir.
28 yaşındaki genç oyuncu 1.70 cm boyunda olup düzgün bir fiziğe sahiptir.Dizi setinde hayranlarının ziyaretlerine oldukça sıcak yaklaşan Ekin Koç dizi setini ziyaret eden hayranları ile`de bol bol resim çektirmektedir.
Ekin Koç en son Kanal D'nin 2014 sezonunda yayınladığı Benim Adım Gültepe dizisindeki Seyfi karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı