Gazete Vatan Logo
Magazin Milli maçı geride bıraktı

Milli maçı geride bıraktı

“Yaprak Dökümü” milli maçı da geride bırakıp yine birinci oldu

Kanal D’nin, yediden yetmişe herkesçe büyük bir beğeniyle izlenen, reyting rekortmeni dizisi “Yaprak Dökümü”nün Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümü, şifresiz kanaldan ve canlı olarak ekrana gelen Belarus- Türkiye A Milli Takım Maçı’nı da geride bırakıp, milyonları ekran başına kilitledi ve yine birinci oldu.

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Caner Kurtaran ve Deniz Çakır’ın oynadıkları sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Çarşamba günü ekrana gelen bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 20.2 reyting ve yüzde 48.7 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 19.2 reyting ve yüzde 44.2 izlenme payı ile yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu. Yaprak Dökümü’nün geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünün özeti ise, Tüm Kişiler’de yüzde 13.2 reyting ve yüzde 32.7 izlenme payı, A/B Sosyo Ekomonik Statü’de de yüzde 12.8 reyting ve yüzde 34.9 izlenme payı ile ikinci oldu.

“Yaprak Dökümü” bu sonuçlarla, şifresiz kanaldan ve canlı olarak ekrana gelen Belarus-Türkiye A Milli Takım Maçını da geride bıraktı.



Haberin Devamı