Gazete Vatan Logo
Magazin Melekler Çin’de kanatlandı

Melekler Çin’de kanatlandı

Her yıl büyük bir merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show, Şanghay’da gerçekleşti. Melekler podyumda fırtına gibi eserek yılın en çok konuşulan şovuna imza attı

Melekler Çin’de kanatlandı

Bu yıl Çin, Şanghay’da düzenlenen Victoria’s Secret Fashion Show, yine büyüledi. Geçtiğimiz yıl doğum yapan Candice Swanepoel şova geri dönerken, 1999’da ilk defilesine çıkan Adriana Lima ile ilk kez 2000’de Victoria’s Secret için yürüyen Alessandra Ambrosio’nun son kez podyumda yer aldığı iddia edildi. Markayla anlaşmalarını yenilemeyecekleri öne sürülen kıdemli melekler, güzellikleriyle göz kamaştırdı.

Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri ise şarkıcı Harry Styles oldu. Styles, bir dönem birlikte olduğu modeller Sara Sampaio, Georgia Fowler ve Nadine Leopold ile aynı sahneyi paylaştı. Harry Styles’ın yanı sıra Miguel, Jane Zhang ve Leslie Odom Jr. da sahneye çıkarak şarkılarıyla şova renk kattı. Gecenin diğer dikkat çeken ismi Victoria’s Secret podyumuna ikinci kez çıkan Bella Hadid oldu. Ablası Gigi Hadid’in vize sorunu nedeniyle katılamadığı şovda boy gösteren Bella, 3 farklı iç çamaşırıyla podyumda yürüdü.