Gazete Vatan Logo
Magazin Medcezir 55. bölümü ekrana kilitledi

Medcezir 55. bölümü ekrana kilitledi

Star Tv'nin merak edilen dizisi Medcezir 55. bölümü (dün akşam) 9 Ocak'ta saat 20.30'da ekrana geldi. Medcezir son bölümü ekrana kilitledi. Son bölümünde Nadir intikam peşine düşerken internette klip videosu ile fenomen olan YamanMira neden kıskandı? Detaylar için lütfen tıklayınız...

Her hafta heyecanın hız kesmediği Medcezir 55. bölümü ise dün akşam her zamanki saatinde izleyicisiyle buluştu. Medcezir yeni bölümde Yaman, Leyla'nın hayatını kurtarabilecek mi? Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Medcezir yeni bölüm fragmanı sevenleriyle buluştu.

Geçtiğimiz hafta Yaman ve Mira hastanede yeni bir yıl geçirmişlerdi. Mira'nın Yaman'a olan sürprizi ise çok konuşuuldu.

Dün akşam ekranlara gelen dizinin son bölümünde ise Yaman'ın videosu internette fenomen olur ve Mira bu durumdan oldukça rahatsızlanır. Yaman Nadir'in kaçış planını tahmin ederek Leyla'nın hayatını kurtardı.

MEDCEZİR 55.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

MEDCEZİR'DE BU AKŞAM NELER OLACAK?

Nadir’in işlediği suçların kanıtlanmasıyla polis bütün sürece el koyar. Bu durum Sude dışında herkesin rahat bir nefes almasına neden olur.

Mira’nın Yaman’a yılbaşı hediyesi olarak şarkısını televizyonda çaldırması, şarkının internette bir fenomen olmasına neden olur. Yaman’ın meşhur olması fikri uzak bir hayal değildir. Bu durum en çok Mira’yı rahatsız eder. Öte yandan şans Kenan’ın kapısını da çalar.

Haberin Devamı

Sude Kenan’la olan ilişkisinin gizemli heyecanına kendini kaptırmışken gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Sonunda bu rüyadan uyanma vakti gelmiştir. Kenan kalp çarpıntısıyla onu beklerken, Sude zor bir karar verir.

Selim’in hayatında hep bir adım geride olacağını hisseden Deniz, ilişkilerini sorgulamaya başlar. Selim Deniz’i ikna etmeye çalışırken aslında kendisini ikna ettiğinin farkında değildir.

Bir gece vakti Sude’ye gelen telefon, onun tüm endişelerinde haklı olduğunu kanıtlar. Sude kendisini bekleyen tehlikeye doğru çaresizce ilerlerken yanında Yaman’dan başka kimse olmayacaktır.