Gazete Vatan Logo
Magazin Makbule Karabudak kimdir? Makbule Karabudak ile Mert Öcal sevgili mi, Nisa’nın arkadaşı Makbule kaç yaşında?

Makbule Karabudak kimdir? Makbule Karabudak ile Mert Öcal sevgili mi, Nisa’nın arkadaşı Makbule kaç yaşında?

Survivor All Star fragmanı ile Makbule Karabudak ismi yeniden gündem oldu. Yayınlanan fragmanda Mert Öcal, Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye edip Sevgililer Günü'nü kutladı. Nisa ise Nisa Sude'ye "Daha havaalanında 'seni seviyorum' dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepki gösterdi. Nisa’nın olaya tepki göstermesinin nedeni Nisa'nın yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu ile Mert Öcal’ın birlikte olması olarak yorumlandı. Peki, Nisa’nın arkadaşı Makbule Karabudak kimdir? Mert Öcal ve Makbule Karabudak sevgili mi?

Makbule Karabudak kimdir? Makbule Karabudak ile Mert Öcal sevgili mi, Nisa’nın arkadaşı Makbule kaç yaşında?

Makbule Karabudak kimdir, Survivor Mert Öcal ve Makbule Karabudak sevgili mi? soruları Nisa'nın Survivor Allstar adasını karıştıran iddialarının ardından araştırılmaya başlandı. Survivor'daki 'ihanet' sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. İddiaya göre Mert ve Sude arasında yarışmadan önce bir yakınlaşma oldu. Yakınlaşmanın fark edilmesi ardından Nisa ve Ogeday uyarıda bulundu. Nisa, Sude'ye Mert'in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söyleyip ihaneti ortaya çıkardı.

Makbule Şakalakoğlu kimdir?

Makbule Şakalakoğlu 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokulda üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapmıştır. Lisede Anadolu Lisesini bitridi. Lise hayatı boyunca 4 sene basketbol oynadı. Üniversitede Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik lisans bölümünü tamamdı. Üniversitede okulun bayan hentbol takımında oynadı. Üniversiteden mezun olduktan sonra İstanbul'a atanan Makbule, ebeliğin yanı sıra fitness ve pilates ile ilgilendi. Survivor'a katıldığında evli olan Şakalakoğlu, eşinden boşanmasıyla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Makbule Şakalakoğlu ile Mert Öcal sevgili mi?

İddiaya göre Mert, uzun zamandır Makbule Şakalakoğlu ile birlikte. Survivor 2020'de yarışan Makbule Şakalakoğlu ve Nisa Bölükbaşı yakın arkadaş. Yayınlanan görüntülerin ardından Makbule Şakalakoğlu sosyal medya hesabından Mert Öcal'ı takip etmeyi bıraktı. Birlikte yer aldıkları fotoğrafları da kaldırdı. Öte yandan Nisa Bölüknbaşı'nın yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu, Nisa'ya sarıldığı fotoğrafı paylaşarak iddiaları güçlendirdi.