Gazete Vatan Logo
Magazin Mahmut Tekdemir eşinin videolarına açıklık getirdi!

Mahmut Tekdemir eşinin videolarına açıklık getirdi!

Medipol Başakşehir - Galatasaray maçının ardından Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yapmıştı. Eda Tekdemir'in Galatasaray cephesinden tepki çeken o sözleri sonrası Başakşehirli futbolcudan açıklama geldi.

Mahmut Tekdemir eşinin videolarına açıklık getirdi!

Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanan ve sarı kırmızılıların 7-0 kazandığı maçın ardından Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir, Instagram hesabından bir dizi video paylaşmıştı. Videoda "soframdan nemalanan pislikler", "kedi yavrusu görünümlü aslan parçaları", "sizi o sahaya gömeriz", "bilet dilenen tipler", "Artık tek rakibim Fenerbahçe ya da Beşiktaş, Trabzonspor, en kötü Sivasspor" gibi tepki çeken sözler vardı.

"O sözler camiaya değil, insanlara"

Mahmut Tekdemir, eşinin videoları sonrası Beyaz TV'ye konuştu. Tecrübeli oyuncu şunları söyledi:

Bir paylaşım yaptı eşim, şimdi bizim evimize gelen, ekmeğimizi soframızı paylaştığımız kişiler, sonra bizden bilet isteyen insanlar bu şekilde paylaşım yapınca eşimin hoşuna gitmedi ve o niyetle o paylaşımı yaptı. Herhangi bir art niyet düşünmek gibi bir durum olamaz.

"Arkadaş grubunu kastetti"


Kendi sosyal medya hesabından kendi arkadaş grubuna yaptığı bir sitem bu. Bunun farklı yönlere çekilmesi hoş olmuyor. Bir hafta geçsin, bir hafta sonra başka bir maçta paylaşım yapabilirsin.

Haberin Devamı