Gazete Vatan Logo
Magazin Lindsay Lohan tesettür koleksiyonu hazırlıyor

Lindsay Lohan tesettür koleksiyonu hazırlıyor

Kur'an-ı Kerim'e olan ilgisinden bahseden dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Lindsay Lohan, şimdi de bir eşarp koleksiyonu hazırlıyor.

Lindsay Lohan tesettür koleksiyonu hazırlıyor

Türkiye'ye gelen, burada tesettür takarak Kur'an-ı Kerim'e olan ilgisinden bahseden dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Lindsay Lohan, şimdi de bir eşarp koleksiyonu hazırlıyor.

Yaklaşık iki yıl önce elinde Kur-an-ı Kerim ile görüntülenen Lidsay Lohan, Müslüman mı oluyor?" söylentilerine neden olmuştu. Son olarak 2016 yılı ekim ayında Gaziantep'e gelen ve burada Suriyeli aileleri ziyaret eden 30 yaşındaki şarkıc ve oyuncu, başörtüsü takmış ve objektiflerin önüne geçmişti.

Sözcü'de yer alan habere göre; İslam dinine ilgi duyduğunu, felsefesini anlamaya çalıştığını belirten Lohan, İnstagram hesabından tüm fotoğraflarını silmiş, sadece tesettürlü ya da daha kapalı pozlarının olduğu gönderileri bırakmıştı. Ünlü isim, şimdi de ilgi duyduğu İslami felsefeyi hayatının yanı sıra Moda dünyasına da adapte etmeye hazırlanıyor.

Eşarp koleksiyonu hazırladığı konuşulan Lindsay Lohan, sosyal medya hesabından, "Yeni moda koleksiyonu yolda” diyerek paylaşım yaptı. Muhtemelen başındaki örtü Lohan’ın yeni tasarımlarından biri.

Haberin Devamı

Söylentilere göre; Hristiyan Katolik bir ailenin kızı olan Lohan, yeni koleksiyonun satışından elde edilen gelirin bir kısmını Suriyeli sığınmacılara bağışlayacak.