Gazete Vatan Logo
Magazin Kuruçeşme'de Hakan Altun fırtınası!

Kuruçeşme'de Hakan Altun fırtınası!

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Hakan Altun sahne aldı.

Kuruçeşme'de Hakan Altun fırtınası!

Bu sene Kuruçeşme’de ikinci konserini veren Hakan Altun, "İstanbul’un en güzel konser alanında beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Burada 162 gün aralıksız konser yapmak her baba yiğidin harcı değildir” diyerek, Polat Yağcı’ya teşekkürlerini iletti.

"BUGÜN YALNIZLAR İÇİN SÖYLEYECEĞİM"

Tüm ekibini konser sırasında tanıtan sanatçı, “Yüreğinizden geçen şarkıları bugün yalnızlar için söyleyeceğim” diyerek, seyircileri coşturdu. Sevilen şarkılarını ard arda söyleyen Hakan Altun, onu dinlemeye gelen Ayhan Çakır’ı sahneye davet ederek, sözleri ona ait bestesi Hakan Altun’a ait olan 'Her Sevda Bir Ölümmüş' şarkısını seslendirdi.

Hakan Altun, gece boyunca seyircilerin eşlik ederek söylediği parçalarına “Bize yanlış yapanları Allah’a havale ediyoruz” diyerek, 'Ağlamak Yok Yüreğim' adlı şarkısını da ekledi.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ SÜRPRİZİ

Sanatçı, Kanal D'de ekranlara gelen 'Şarkılar Bizi Söyler' programında ekip arkadaşı Hüsnü Şenlendirici’yi “Türkiyeyi en iyi şekilde temsil eden enstrümanıyla, nefesiyle her yere yetişen, klarnetin efendisi, canım kadar sevdiğim kardeşim!” diyerek sahneye takdim etti. Hüsnü Şenlendirici, Kuruçeşme’de 'Alışamadım', 'Vazgeçtim' ve 'İstanbul İstanbul Olalı' parçalarını klarnetiyle çalarak, arkadaşını sahnede yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde yaklaşık 2.5 saat kalan Hakan Altun, tüm duyguları seyircilere yaşatarak, hem duygusal parçalarını seslendirdi hem de eğlenceli şarkılarla herkesi oynattı.