Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölüm fragmanı aksiyon dolu-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölüm fragmanı aksiyon dolu-izle

Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölüm fragmanı yayınlanmasıyla birlikte aksiyon sahneleri gözler önüne serildi. Bu akşam yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu izleyenlere aksiyon yüklü dakikalar yaşatacak

Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölüm fragmanı aksiyon dolu-izle

SIR PERDESİ ARALANACAK MI?

Uzun yıllar sonra karşısına çıkan Zeynep’in sırrının peşine düşen Polat Alemdar, büyük bir sürprizle karşı karşıya gelirken, yeni ve acımasız düşmanı Gölge ile Zeynep arasındaki karanlık ilişkinin peşine düşüyor.

Peki ele geçirmek için Polat Alemdar’la büyük bir savaşı göze alan Gölge’nin Sırlı Asayı teslim ettiği kişi kim? O kişi gerçekten Martin mi? İşte bu soru da bu hafta cevabını buluyor…
Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor…
Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu haftaki bölümünde heyecan ve aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Hayatları geçmişte kesiştiği ortaya çıkan ve uzun yıllar sonra karşılaşan Polat’la Zeynep arasındaki sır perdesi yavaş yavaş kalktı.
Hoca hakkında aldığı önemli bir haber üzerine Cahit’le birlikte Irak’a giden Polat Alemdar kendini, Irak’ın enerji kaynaklarını ele geçirmeye çalışan karanlık güçlerle büyük bir savaşın içinde buldu.

Haberin Devamı