Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 53. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kocamın Ailesi 53. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kocamın Ailesi 53. Bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. FoX Tv'nin sevilen dizilerinden Kocamın Ailesi sezona 52.bölüm ile hızlı bir giriş yapmıştı. Kocamın Ailesi 53. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Kocamın Ailesi 53. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Sevilen aile dizisi Kocamın Ailesi yeni sezona iddialı bir dönüş yaptı. Samimi hikayesiyle dizi severlerin gönlünde taht kuran dizinin 52. bölümüyle yeniden ekranlara merhaba dedi. Ar Apartmanı'nda yaşanan olayları kimi zaman hüzünlü kimi zamansa eğlenceli bir şekilde ortaya koyan Kocamın Ailesi'nin yeni sezon 52. bölümünde Rıza'nın aileye girişi Tarık'ın geçmişindeki en büyük karanlığı aydınlattı.

KOCAMIN AİLESİ 52. BÖLÜM İZLE

KOCAMIN AİLESİ 52. BÖLÜM ÖZETİ

Kocamın Ailesi yeni bölümünde; Ar ailesi genişledi! Yaşanan acı olaylar onlara yeni mutlulukların kapısını açtı. Miray en zorlu sınavını vermeye hazırlanıyordu. Pelin, ailesine katılacak küçük ferdin hayalini kurarken, bizimkilerin sürpriz şekilde aileye dahil olan yeni üyeye vereceği tepki merak konusuydu. Rıza'nın aileye girişi ise, Tarık'ın geçmişindeki en büyük karanlığı aydınlattı: Tarık'ı kim kaçırdı? 25 yıldır evlat hasretiyle yanan Ar ailesine bu büyük kötülüğü kimler neden yapmıştı? Tarık'ı kim neden kaçırmıştı?

KOCAMIN AİLESİ 53. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı