Gazete Vatan Logo
Magazin Kızımın hukuk okumasını istemem

Kızımın hukuk okumasını istemem

Annesi Emral Avşar’ın yokluğunu hissettiğini söyleyen Hülya Avşar, kızı Zehra ile ilişkisini ve hakkında merak edilenleri Hafta Sonu dergisine anlattı...

- Hülya Cup Turnuva gösteri maçında jartiyerli çorap giydiniz. Bir ilk mi oldu bu?
Ben hep jartiyer çoraplarını giyememekten rahatsızlık duyardım. Benim öyle bir havam yok. Bir kere giydim, rezil oldum (gülüyor). Ne oturabildim, ne kalkabildim. Ama “Bu çorapları giymenin bir yolunu bulacağım” dedim ve kısa tenis eteklerinin altına giymenin en mantıklısı olacağını düşündüm.

- İleride kendi yaşadıklarınızı konu alan bir kitap yazmayı düşünür müsünüz?

Ben vaktinde bir şeyler karaladım, yazdım ama fazla felsefi oldu. Yani kendi yaşadıklarımdan öğrendiğim üzerineydi. Ama insan kendini anlatamaz zaten...

- Peki hayatta “Kazık yedim” dediğiniz anlar oldu mu?

Birçok isim söyler bunu ama ben yediysem, geri atmışımdır (gülüyor). Tabii bu işin şakası. Şuna inanmıyorum; “Sen Hülya Avşar’sın. Ne gibi sıkıntıların olabilir ki?” diye bir şey yok. Herkesin hayatta kendine göre sıkıntısı var.

- Zehra ileride hangi mesleği yapmak istiyor?

Koç Üniversitesi Hukuk Bölümü’nü istiyor. Ben de “Yapma kızım!” diyorum. Çünkü hem keyif alabileceği hem de ileride eşine, çocuğuna vakit ayırabileceği bir işi olsun istiyorum.

Haberin Devamı