Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kırkpınar pehlivanı gibi!'

'Kırkpınar pehlivanı gibi!'

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusunun bu sözleri kavga çıkartakacak...

'Kırkpınar pehlivanı gibi!'

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Serpil Çakmaklı, 'Aramızda Kalsın' programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Programda Sacit Aslan, 'Armağan Çağlayan'ın görevi gelene gidene giydirmek. Nur Fettahoğlu kroke durumdaki boksör gibi. Banu Alkan Kırkpınar pehlivanı gibi' dedi.



KADİR İNANIR'I İNKAR ETMEDİ

Programda Serpil Çakmaklı Kadir İnanır'la aşk yaşadığı iddialarına, 'Canan Yaka bana kostüm dikmedi. Ona da hak veriyorum. Ben de olsaydım yapmazdım. Fahrettin Aslan'ı araya soktum yine de elbise dikmedi bana... O dönemde Kadir'le beni yakıştırdılar. Geçmiş bitmiş. Yaşandı bitti. Bir keresinde yakalandık. Fotoğrafımız çekildi. İnsanlar yaşadığı olayların arkasında durabilmeli. Yaşanmış şeyi inkar ederek daha mı komik duruma düşeyim. Kendimden yaşça küçük sevgilim oldu. Aramızda 12 yaş farkı vardı. Şimdi olsa eski fotoğraflarımı çektirmezdim, o pozları vermezdim. Şu anda hayatımda kimse yok. Artık aşkı dolu dolu yaşamak istiyorum. Seversem hemen evlenirim. Şu anda evlenmeyi düşünmüyorum ama aşkı bulursam hemen evlenirim.'

Programda Serpil Çakmaklı 'Halit Akçatepe'nin 50 yılda 150 kadın la beraber oldum açıklaması hoş olmamış, çok çirkin çok gereksiz bir açıklama... Hayatım boyunca iki kez aşık oldum' dedi.

Haberin Devamı