Gazete Vatan Logo
Magazin Kiraz Mevsimi 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kiraz Mevsimi 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Ekranların sevilen yapımı Kiraz Mevsimi 55. bölümüyle dizi severleri yine ekrana kilitlemeyi başardı. Cumartesi akşamlarına damga vuran Kiraz Mevsimi son bölümünde Öykü ve Ayaz'ın annesi aynı evde kalmaya başlayınca işler karıştı. Peki Kiraz Mevsimi 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Kiraz Mevsimi 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kiraz Mevsimi heyecan dolu 55. bölümüyle ekranlardaydı. Cumartesi akşamlarına damga vuran, kadrosundaki dinamik isimleriyle adından söz ettiren dizinin son bölümünde Öykü ve Ayaz için artık işler daha da karışık bir hal aldı. Önem'in evden gitmemesi Öykü'nün annesinin de gelmesine neden oluyor Artık evde iki annenin birden olması, Öykü ve Ayaz'ı çileden çıkarttı. Bütün bunların yanı sıra gazetede çıkan haber, yeni bir krize neden oldu. Bütün bu yaşananlar Kiraz Mevsimi 56. bölüm için merak uyandırmaya başladı. Kiraz Mevsimi 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kiraz Mevsimi son bölümünde; gazete haberi Ayaz ve Öykü'nün evine bomba gibi düştü. Bu haber yüzünden çok önemli bir iş anlaşmasını kaybeden Öykü, evde de Önem'le uğraşmaktaydı. Öykü ve Ayaz Önem'den nasıl kurtulacaklarını düşünürlerken, Meral ve Cem'in de evlerine gelmesi durumu iyice karıştırdı.

Kiraz Mevsimi 55. bölümünde Mete ve Naz'ın ilişkisi ise tehlikeli sularda ilerlemeye başlarken Şeyma da arayış içine girdi. Aynı evde Meral ve Önem'le beraber yaşamaya çalışan Öykü şirketi kurtarmak için çok yakın birinden yardım istedi. Ama bu işleri daha da çok karıştırdı. Üstelik Öykü'yü bekleyen bir başka kötü sürpriz daha yoldaydı.

Haberin Devamı