Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 26. bölüm fragmanında nefesleri kesecek-izle

Kiralık Aşk 26. bölüm fragmanında nefesleri kesecek-izle

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kiralık Aşk 26. bölüm fragmanları yayınlandı. Kiralık Aşk yayınlanan 26. bölüm fragmanında Defne Ömer'in odasında yakalanıyor. Kiralık Aşk 26. bölüm'de Ömer ile konuşurken çıldırıyor. İzleyenleri ekrana kilitleyecek Kiralık Aşk 26. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 26. bölüm fragmanında nefesleri kesecek-izle

KİRALIK AŞK ZİRVEYİ ÇOK SEVDİ!

Kiralık Aşk, AB ve 20+ABC1’de birinciliğini sürdürdü.

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı “Kiralık Aşk” son bölümüyle AB ve 20+ABC1’de günün en çok izlenen yapımı oldu.

Kiralık Aşk; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 8,36 rey ting ve yüzde 21,43 izlenme payı ile bu hafta da Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 9,2 reyting ve yüzde 21,5 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.

Heyecanla beklenen dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Defne, Ömer'in odasını karıştırırken yakalanıyor. Ömer ise bunun karşılığında Defne'den bir şey isteyecek. Kiralık Aşk 26. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitledi. İşte yeni bölümden ilk görüntüler..

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR?

Defne ve Ömer karşı karşıya geliyor!

Nihayet aşk acısı yerini aşk oyunlarına, atışmalara bırakıyor. Yasemin’le Sinan büyük bir anlaşma için yarışmaya başlayınca Defne ve Ömer karşı karşıya geliyorlar. Defne alt katta çalışıyor, Ömer üst katta.

Haberin Devamı

Kapılar çarpıyor, asansörde kapışmalar başlıyor. Bir yandan kazanmak için uğraşıyorlar, bir yandan hiç durmadan didişiyorlar. Kim kazanacak? Kim önce yelkenleri suya indirecek? Hangisi daha inatçı? Ömer mi, Defne’mi?