Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Sevda 9. bölüm fragmanında savaş başlıyor-izle

Kara Sevda 9. bölüm fragmanında savaş başlıyor-izle

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kara Sevda 9. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam izleyici ile buluşacak olan Kara Sevda 9. bölüm fragmanında Emir ve Kemal arasında amansız bir savaş başlıyor. Merakla beklenen Kara Sevda 9. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Kara Sevda 9. bölüm fragmanında savaş başlıyor-izle

KARA SEVDA 9. BÖLÜM ÖZETİ

Emir, Kemal’e savaş ilan ediyor!

Kemal, Nihan'la geçirdiği geceden, Emir'le Nihan hakkındaki şüphesi daha da keskinleşmiş olarak çıkar. Öte yandan Emir, Kemal'le Nihan'ın gözlerden uzakta bir araya gelmesinin faturasını hem Kemal'e, hem Nihan'a keser. Kemal'e açıkça savaş ilan eder. Emir'in artık tek amacı Kemal'i geri dönüşü olmayacak şekilde hayatlarından çıkarmaktır. Bunun için büyük bir oyuna kalkışır.

Salih, tekneyi yakanın Emir olduğundan kuşkulanmaktadır. Nihan'la da şüphesini paylaşır. Ancak Nihan, bir ipucundan bunu Ozan'ın yaptığını anlar. Bu, iki kardeş arasında bir kavgaya sebep olur. Diğer taraftan Nihan, Emir'in Ozan'a yardım etmiş olduğunu düşünerek Emir'le yüzleşmeye şirkete gider.

Kemal, bir gün içinde kendine kurulan tuzağı çökertmek zorundadır. Bunun için Nihan elinden gelen yardımı yapar.

Yayın Günü:9 Aralık Çarşamba

Yayın Saati:20.00

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Emir, Nihan ve Kemal'in peşine düşüyor!

Kemal, Nihan'ın yeni evini ziyaretiyle büyük bir şüphenin içine düşer. Bu şüphe, Emir ve Nihan'ın evliliklerinin gerçekliğiyle ilgilidir.

Haberin Devamı

Nihan ise Emir'in Kemal'e zarar vereceği inancıyla Kemal'i uyarmak peşindedir.

Kemal, Nihan'a ulaşmanın, gözlerden uzakta bir yerde konuşulacakları konuşmanın yollarını arar. Çözüm Kemal'den gelecektir.

Emir'in Nihan ve Kemal üzerindeki dikkatlerini, şantajcısından gelen yeni bir paket dağıtır. Emir, kontrolünü kaybetmeye başlar. Galip'in bu konudaki rahatsızlığı baba oğulun arasını açarken, Emir kendini başka birinin yanına atar. Bu, emirin geçmişiyle ilgili bilmediğimiz bir noktayı da açığa çıkarır.

Emir, Nihan ve Kemal'in aynı anda ortadan kaybolduklarını geç de olsa farkettiğinde, peşlerine düşer.

Nihan ve Kemal İstanbul'dan uzakta, Kemal'in bir planıyla buluşurlar. Kemal gerçekleri öğrenmeye niyetlidir.

KARA SEVDA NİHAN KİMDİR?

Neslihan Atagül Kimdir?

20 Ağustos 1992 İstanbul doğumlu güzel oyuncu halen tiyatro eğitimi almaktadır. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 1 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Haberin Devamı

Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynadı ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

2011 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye” dizinde rol almıştır. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir.

Kariyeri

Sinema

2011Araf-Zehra, 2006 İlk Aşk-Genç Bahar, 2015 Senden Bana Kalan-Elif,

Televizyon

2006-2010 Yaprak Dökümü-Deniz, 2011 Canım Babam-Pınar, 2011 Kalbim Seni Seçti-Melis, 2011 - 2012 Hayat Devam Ediyor-Şirin Bakırcı, 2013 - 2014 Fatih Harbiye-Neriman