Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Sevda 10. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Kara Sevda 10. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi Kara Sevda 10. bölüm fragmanları yayınlandı. Kara Sevda 10. bölüm fragmanında Nihan Kemal'e evliliğinin arkasındaki sırrı açıklayacak mı? Kara Sevda bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Emir Kemal'e karşı savaşına devam ediyor. Kara Sevda 10. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kara Sevda 10. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı Kara Sevda yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu, Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi için heyecan dolu bekleyiş başladı. Yeni bölüm fragmanlarında Kemal ve Nihan'ın başbaşa kaldığı anlar heyecanlandırırken; Nihan'ın gerçekleri söylemeye hazırlandığı anlar, meraklandırdı.

Kara Sevda 10. bölümünde tüm gerçekler ortaya çıkacak mı? Nihan, evliliğinin nedenini Kemal'e açıklayacak mı? Kemal ve Nihan'ı sürekli başbaşa yakalayan Emir yeni kozu olarak Kemal'in kardeşini mi kullanacak? Kadrosunda Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor, Kaan Urgancıoğlu ve Barış Alpaykut'un yer aldığı Kara Sevda sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 16 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00'de Star Tv'de!

KARA SEVDA 10. BÖLÜM ÖZETİ

Nihan evliliği ile ilgili gerçeği anlatacak mı?

Kemal'in, Nihan'ın evliliğiyle ilgili büyük sorusuna karşılık Nihan'ın kaçacak yeri kalmaz. Nihan'ın itirafı, Kemal için yeni soruların başlangıcı olacaktır.

Emir, Kemal'e oynadığı oyunu kimin bozduğunu araştırır. Düşmanlarını tek tek gözden geçirir ve ilk şüpheli ismin sorgulamasına başlar. “Köstebeği” bulmaya doğru hızla ilerlerken, bir yandan Kemal'le ödeşmek için, ailesindeki en zayıf halkalar hedefi haline gelir.

Haberin Devamı

Zeynep, Salih’le içine düştüğü evlilik çıkmazından kurtulmaya çalışırken, aklına bile gelmeyecek bir yöne doğru sürüklenir. Tarık'sa kendi kanatlarıyla uçmak isterken, hiç hesap etmediği bir oyunun içine düşer.

Vildan ve Önder, geçmişlerinin ortaya serilmesine engel olmak için gururlarını bir yana bırakır. Leyla’nın kapısı bir kez daha çalınır. Bu sırada Nihan, Emir’e hayatını teslim etmesine sebep olan “o gece”ye dair ilk kez büyük bir kuşku duyar. Eline geçen izin peşine düşmek için bir saniye bile beklemez.

Kemal, Nihan'ın aklına düşürdüğü sorunun cevabını ararken, Nihan da sonu belirsiz karanlık bir yolda ilerler. Öte yandan Emir, Kemal’e yardım eden “köstebeği” bulur. Cezasını keser.

Nihan ve Kemal’in farklı çıkış noktalarından başladıkları yolculuk, ikisini de hayatlarındaki en kritik dönemece getirir.

Haberin Devamı

Savrulup geldikleri nokta, ikisi için de yepyeni bir kördüğüme sebep olacaktır.

Yayın Günü:16 Aralık Çarşamba

Yayın Saati:20.00

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Emir, Kemal’e savaş ilan ediyor!

Kemal, Nihan'la geçirdiği geceden, Emir'le Nihan hakkındaki şüphesi daha da keskinleşmiş olarak çıkar. Öte yandan Emir, Kemal'le Nihan'ın gözlerden uzakta bir araya gelmesinin faturasını hem Kemal'e, hem Nihan'a keser. Kemal'e açıkça savaş ilan eder. Emir'in artık tek amacı Kemal'i geri dönüşü olmayacak şekilde hayatlarından çıkarmaktır. Bunun için büyük bir oyuna kalkışır.

Salih, tekneyi yakanın Emir olduğundan kuşkulanmaktadır. Nihan'la da şüphesini paylaşır. Ancak Nihan, bir ipucundan bunu Ozan'ın yaptığını anlar. Bu, iki kardeş arasında bir kavgaya sebep olur. Diğer taraftan Nihan, Emir'in Ozan'a yardım etmiş olduğunu düşünerek Emir'le yüzleşmeye şirkete gider.

Kemal, bir gün içinde kendine kurulan tuzağı çökertmek zorundadır. Bunun için Nihan elinden gelen yardımı yapar.

Haberin Devamı