Gazete Vatan Logo
Magazin İpek Tuzcuoğlu evlendi

İpek Tuzcuoğlu evlendi

Ünlü sanatçı aynı dizideki rol arkadaşı Yener Gürsoy ile dünya evine girdi...

Çekimleri Muğla'da devam eden Dürüyenin Güğümleri kalaylı adlı dizinin başrol oyuncusu İpek Tuzcuoğlu, rol arkadaşı Yener Gürsoy ile evlendi. Muğla İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen düğün, basına kapalı yapıldı. İpek Tuzcuoğlu, düğünde gelinlik giydi.

DİZİ SETİNDE EVLİLİK TEKLİFİ

Bodrumlu otelci sevgilisi Aziz Birsin'den ayrıldıktan sonra kimseyle birlikte olmayan sanatçı İpektuzcuoğlu aynı dizede rol aldığı Yener Gürsoy ile bir ay içerisinde nişanlandı ve evlendi. Çekimleri Muğla'da süren Dürüyenin Güğümleri Kalaylı adlı dizide Tuzcuoğlu ile Gürsoy arasında başlayan ilişki, evlilikle devam etti. Dizi çekimleri sırasında bir birlerine yaklaşan iki sanatçı yaklaşık bir ay önce dizi setinde nişanlandı. Yener Gürsoy dizi çekimlerine ara verildiği bir sırada İpek Tuzcuoğlu'nun yanına giderek evlenme teklifi yaptı. Tuzcuoğlu, Gürsoy'un evlenme teklifini dizi setinde kabul etti.

BEYAZ GELİNLİK GİYDİ

Dizi setinde ki rol arkadaşı Yener Gürsoy'un evlenme teklifini kabul eden İpek Tuzcuoğlu dün Muğla'da evlendi. Muğla İskenter Alper Konakaltı Kültür Merkezi'nde düzenlenen sade bir düğün töreni ile Tuzcuoğlu ile Gürsoy dünya evine girdi. Basına kapalı olarak gerçekleşen düğünde İpek Tuzcuoğlu beyaz gelinlik giydi. Çiftin şahitliğini ise Düriye'nin Güyümleri dizisinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan ve Star TV Genel Yayın Yönetmeni Melis Civelek yaptı. Düğüne Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla'daki daire müdürleri ve dizide rol alan sanatçılar katıldı.

Haberin Devamı