Gazete Vatan Logo
Magazin İçerde dizisi 9. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İçerde dizisi 9. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İçerde 8. bölüm ile ekrana geldi. Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde 8. bölümde Kebapçı Celal Sarp'tan şüpheleniyor. Soluk soluğa izlenen İçerde 9. yeni bölüm fragmanları şimdiden merak konusu.

İçerde dizisi 9. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Başrollende Çetin Tekindor, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral yer alyor. Ekrana gelen yeni bölümleri ile izlenme rekorları kıran İçerde nefes kesen İçerde 8. bölüm ile ekrana geldi. İçerde 8. bölümde Kebapçı Celal Sarp'a olan şüphesini Mert'e anlatıyor. Öte yandan Kebapçı Celal'in dükkanında Mestan ve Sarp arasında yaşanan kavga sahneleri yeni bölümü damga vuracak gibi duruyor.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İÇERDE 8. BÖLÜMDE Sarp için çember daralıyor!

Sarp'ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir. Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar.

Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir. Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır. Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler.

Haberin Devamı