Gazete Vatan Logo
Magazin İçerde 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Pazartesi akşamları ekrana gelen fenomen dizi İçerde ekrana gelen 8. son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Kebapçı Celal Mestan'a Sarp'ın ölüm fermanını verdi. Sarp ve Mestan arasında geçen sürpriz kavganın ardından sürpriz bir isim Sarp'ı bayıltıp Mestan'ı astı. Sarp Füsün ve Eylem'in Kebapçı Celal'in eline geçmesiyle birlikte kendi ayağıyla Kebapçı'ya teslim oldu. Peki 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ay Yapım imzalı İçerde ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri bir kez daha ekrana kilitledi. Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde ekrana gelen 8. son bölümde Sarp'ın İçerde olduğunu öğrenen Mestan Sarp'ı Kebapçı'ya çağırdı. İçerde 8. bölümde gerçekleri bir bir anlatan Mestan ve Sarp arasında nefes kesen bir dövüş sahnesi yaşandı.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sarp Mestan'ı alt etmeyi başarmıştı ki Sarp'ın arkasından gelen gizemli isim Mestan'ı asıp Sarp'ı sahile bıraktı. Yaşaanan olayların ardından Sarp ailesini güvenli bir polis evine götürdü. Kebapçı Celal Mert ve Davut'un yardımıyla Füsün ve Eylem'in kaldığı hastaneden Sarp'ın ailesini kaçırttı. Sarp tüm bu yaşananların ardından annesine gerçekleri yansıtan bir video hazırladı. Ve eski mahallede Kebapçı Celal'e teslim oldu. Nefes kesen son bölüm ardından izleyenler 9. yeni bölümde neler yaşanacağını merak etmeye başladı.

İÇERDE 9. BÖLÜM FRAGMANI

İçerde 9. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

Haberin Devamı

İÇERDE EKRANA GELEN SON BÖLÜM FRAGMANI