Gazete Vatan Logo
Magazin İçerde 10. bölüm fragmanlarında Kepabçı Celal ve Sarp yeni bir oyun peşinde!

İçerde 10. bölüm fragmanlarında Kepabçı Celal ve Sarp yeni bir oyun peşinde!

Show TV ekranında yayınlanan İçerde 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana geşecek olan İçerde 10. yeni bölüm fragmanlarında Kebapçı Celal ve Sarp Alyanak'a yeni bir oyun hazırlar. Celal Baba Sarp ve Melek'i sarmaş dolaş görünce ne tapki verecektir. İçerde 10. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam gelecek.

İçerde 10. bölüm fragmanlarında Kepabçı Celal ve Sarp yeni bir oyun peşinde!

Show TV ekranında yayınlanan İçerde nefes kesen yeni bölümleri ile ekrana geşmeye devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan İçerde 10. yeni bölüm fragmanlarında Mert ve Kebapçı Celal'i gören Mer olanları anlamaya çalışır. İçerde 10. yeni bölüm fragmanlarında Kebapçı Celal ve Sarp Alyanak'a yeni bir oyun hazırlığındadır. Kebapçı Celal'i öldü zanneden Alyanak Kebapçı'nın tahtına oturmaya çalışırken kendini yeni bir oyunun içinde bulacaktır. Öte yandan İçerde 10. yeni bölüm fragmanlarında Celal baba Sarp ve Melek'i sarmaş dolaş görünce ne tapki verecektir. İçerde 10. yeni bölüm fragmanaları ile 21 Kasım Pazartesi saat 20:00'da Show TV ekranında...

İÇERDE 10. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE SON BÖLÜM ÖZETİ

İçerde'nin 9. bölümünde; Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in takas yerine gider. Mert’in bu hamlesini Yusuf öğrenince bilgisi dışında iş çevrildiği için çok kızar. Mestan’ın ölümünden dolayı Sarp’ın peşinde, sadece Celal ve adamları yoktur ayrıca polis de Sarp’ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorundadır.

Haberin Devamı

İÇERDE 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI